Tidenes premie til Josip Vidović! – ØIF Arendal

Tidenes premie til Josip Vidović!

Konkurranseinstinktet er knalltøft i gruppa. Uansett konkurranseform. Og i årets quiz konkurranse var det laget til Josip som vant den sesonglange konkurransen. Og i selve finalen var det Josip selv som stakk av med seieren og med det tidenes premie. Tur for to stykker til Dubai sponset av HRG/Bennett i Grimstad.

Gjennom sesongen og inn mot både borte og hjemmekamper er det quiz-konkurranser. Per Carsten Michelsen lager både quiz, holder orden på poengene og ikke minst opptrer som dommer når stadige protester på svar, poengsummer og andre «tyvtrisk» skal avsløres. Gutta er delt i lag.

Finalen gikk i forbindelse med sponsortreffet forrige fredag. Og den store vinneren var selveste Josip Vidović. Han vant også tidenes premie. Og til stor misunnelse fra alle andre og stor forundring selv, fikk han beskjed av HRG Bennetts Randi Løndal Hansen!

TUR FOR TO PERSONER TIL DUBAI!

Og spørsmålet kommer selvsagt umiddelbart, hvem er den heldige som får reise med Josip?