Sagosen kan spille PSG til Final4 – og vinne turneringen med Kiel! – ØIF Arendal

Sagosen kan spille PSG til Final4 – og vinne turneringen med Kiel!

Den største norske håndballprofilen, Sander Sagosen, bytter klubb etter årets sesong. Det gjør at han kan «risikere» å spille PSG til Final4 i Champions League, for så å spille for sin nye klubb Kiel når finalen går!

Det Europeisk Håndballforbundet har bestemt at årets Champions League-finaler blir flyttet fra opprinnelig dato 30.-31. mai til 22.-23. august. Normalt skjer overganger i Europa 1. juni (som i Norge) eller 1. juli.

Sander Sagosen har i langt tid annonsert klubb-bytte fra i sommer. Da han går fra franske PSG til tyske Kiel. Men også Kiel kan kvalifisere seg til nettopp sluttspillet i Champions League, Final4. Det kan sette den norske profilen i en meget spesiell situasjon.

– Det er klart, det er litt av et antiklimaks. Nå skal jeg forhåpentlig kvalifisere PSG til Final4, dersom vi får mulighet til å spille ferdig. Men så skal jeg spille mot PSG med Kiel, hvis de kvalifiserer seg. Det er en spesiell situasjon sier Sander Sagonsen til TV2 Sport i Danmark.

Den danske TV-kanalen lurer også på om Sagonsen regner med å spille for Kiel dersom begge lagene kvalifiserer seg?

– Ja, helt sikkert. Min kontrakt med Kiel starter jo 1. juli, så det er jeg ganske sikker på at min nye arbeidsgiver ikke ville like at jeg skulle spille mot dem i en Final4. Det er lite sannsynlig at Kiel vil at jeg skal forsøke å vinne Champions League for PSG når jeg er ansatt av den tyske klubben.

Sander mener at det mest logiske ville være å avbryte sesongen nå.

– I mitt hode vil det mest logiske være å avbryte sesongen nå og startet arbeidet med neste sesong.