Du med hjerte i ØIF Arendal, du er fantastisk! – ØIF Arendal

Du med hjerte i ØIF Arendal, du er fantastisk!

Markedansvarlig Simen Moesgård med en kort kommentar om hans opplevelser så langt i klubben.

Først vil jeg begynne med, Takk for at du besøkte Sparebanken Sør Amfi i 2019/20 sesongen.

Så vil jeg benytte denne «krisetiden» til å skryte og snakke positivt om alle involverte i ØIF Arendal.

Sparebanken Sør Amfi er et mektig anlegg, og er kjent som et fryktet fort for mange, og ofte får en høre andre klubber si «Vi har ikke budsjettert med noen poeng fra Arendal». Som oftest er også dette tilfellet etter kampslutt.

Dette er et virkemiddel som klubben har jobbet mye for å få til. Det ligger ikke bare i det sportslige, men hos alle involverte i ØIF Arendal som jobber for å få et slikt arrangement som få i Norge og Norden kan matche. Det er vi veldig stolte over, og vi ønsker å takke alle sammen!

– Første gangen jeg fikk oppleve en kamp i Sparebanken Sør Amfi, så sto jeg igjen å bare gapte. For en vanvittig arena, et mektig anlegg!

LES OGSÅ:
Bent Svele, du tar grundig feil!

Arrangementet i Sparebanken Sør Amfi snakker for seg selv, men jeg vil også si om hvor fantastiske tilskuere vi i ØIF Arendal har! Jeg er enormt stolt over å kunne være en del av en klubb som så mange har en tilhørighet til.

Du som er på hver kamp, tusen takk!
Du som er på noen kamper, tusen takk!
Du som interesserer deg for klubben, tusen hjertelig takk!

I år var det 22.832 på ØIF Arendal kamp, og tusen takk til alle dere som har støttet laget denne sesongen, det ble en kjedelig slutt med tanke på hvordan det hele utviklet seg med koronaviruset.

Men når hele dette «spetakkelet» rundt koronaviruset er over, så lover vi å være klare. Jeg vet ikke med dere, men jeg gleder meg allerede enormt til sesongen 20/21!