Sparebanken Sør inviterer omsorgsboligene på kamp! – ØIF Arendal

Sparebanken Sør inviterer omsorgsboligene på kamp!

Banken med det store hjertet har invitert en veldig rutinert gjeng som bor i omsorgsboliger i Arendal til onsdagens kamp mot Elverum. 17 stykker kommer på kamp og der lover ØIFs Marianne Rasch Johnsen ordentlig VIP-service!

Tidligere denne uke annonserte Sparebanken Sør og banksjef Sidsel Christiansen at alle som er 67 år eller eldre blir påspandert billett til Elverumskampen.

Nå har banken også invitert beboere på omsorgsboliger til storoppgjøret.

– Vi har veldig mange eldre kunder i banken. Og mange av dem ser vi mindre til nå enn vi gjorde før. Her snakker vi om flotte mennesker som kanskje har hatt livslange forhold til banken sin. Og vi vil at de ikke skal tro at vi har glemt dem.

Det er banksjefen i Arendal, Sidsel Christiansen, som på alle måter illustrer det store hjertet i den engasjerte banken. Og når det gjelder tilbudet til omsorgsboligene, så er også det med en spesiell bakgrunn.

– Vi vet at det er mange som sitter for mye og helt sikkert ønsker seg flere tilbud enn de har. Derfor synes vi det er utrolig gjevt å få invitere dem med på håndballkamp i en herlig blanding av både unge og gamle supportere.

Det er Marianne Rasch Johnsen i ØIF Arendals administrasjon som har koordinert med Arendal Kommune og omsorgsboligene. Hun forteller om fornøyde beboere som gleder seg til kamp.

– Her har det vært stor stemning og mange som gleder seg til kamp. ØIF Arendal skal, sammen med banken, sørge for at de får ekstra godt med service før, under og etter kampen. Det kommer 17 stykker og flere av dem er rullestol brukere.

Sparebanken Sør har spandert både kampbilletter, enkel bevertning med kaffe, kaker og drikke til. Og kanskje viktigst av alt, de har også spandert transporten til kampen. For det krevet litt ekstra når det er mange rullestoler.

For en fantastisk bank – banken med det store hjertet – Sparebanken Sør!