– Er du klar for en vanvittig innsats også fra tribunen??? – ØIF Arendal

– Er du klar for en vanvittig innsats også fra tribunen???

Nå er det tid for moro! For rekordstemning! Og tidenes samhold i Sparebanken Sør Amfi. I dag drømmer vi om et publikum i rødt og svart. Et publikum som tar med seg julebordstemningen til tribunen og gjør dagens kamp til tidenes håndballkamp for de sorte og røde.

Alt vi drømmer om i timene før dagens oppgjør er en prestasjon som vi alle kan være stolte av. En prestasjon som ikke bare handler om hva gutta leverer ute på banen, men som vel så mye handler om hele rammen rundt.

ØIF Arendal startet sesongen med å drømme om deltakelse i Champions League. Søkte oppgradering og var kanskje ikke altfor langt unna. Når man ikke fikk delta i selve Champions League-turneringen, får man i alle fall smake på lag på nivå med de beste i den gjeveste turneringen.

Det er ingen som forventer at ØIF Arendal skal klare den mektige prestasjon å slå ut en håndballstorhet som HBC Nantes. Finalisten i Champions League våren 2018.

Det gutta har bestemt seg for er at det heller ikke er fokus. Nå handler det utelukkende om å ha det utrolig morsom i å forsøke. Gutta kommer til å by på det beste av seg selv. Så ofte som mulig gjennom hele kampen. De kommer til å telle opp når kampen er over, se hva i all verden holdt denne prestasjon til?

På akkurat samme måte er det å håpe at vi fra tribunen skal by på det samme – den beste versjon av oss selv. I dag er det tid for å glemme at naboen kanskje sitter noen hakk bortenfor. I dag er det tid for å sprette opp, ved scoringer og situasjoner hvor gutta trenger oss. For å lage lyd, så masse lyd du bare kan.

I dag er det tid for å vise utålmodighet på de rette tidspunktene. «Kreve» kortere franske angrep gjennom høylytt deltakelse. Heie frem våre gutter hver gang de går i angrep. Bejuble fantastiske prestasjoner uhemmet og med hele kroppen, sjelen og det fysiske uttrykket det er mulig fra en plass i Sparebanken Sør Amfi. Alt innenfor rammen av Fair Play, naturligvis.

I dag er det opp til hver lagdel i hele ØIF Arendal å prestere, bli sin beste versjon av seg selv. Og den bølgen av prestasjoner kan aller helst starte fra tribunen. La gutta kjenne på en helt unik stemning med en gang de kommer til hallen.

I akkurat denne kampen drømmer vi om en publikumsprestasjon som gjør at vi alle etterpå snakker om at i dag var det noe helt spesielt i Sparebanken Sør Amfi. Vi kunne merke det lenge før kampen tok til. Dette var dagen da vi satte stemningsrekord, klubbrekord i Europa og en prestasjon som vi alle er stolte av å ha vært endel av.

Da spiller det ingen rolle hva det står på måltavla. Da har ØIF Arendal visst at vi er i en fantastisk utvikling #LittBedreHverGangViMøtes!

Vi gleder oss til å se og høre dere i Sparebanken Sør Amfi! Kom tidlig, kom i rødt eller sort og kom i en fantastisk stemning! Resten ordner vi sammen!