Nå er det tid for masse moro! – ØIF Arendal

Nå er det tid for masse moro!

Absolutt ingen kan forvente at ØIF Arendal skal slå ut HBC Nantes. Forskjellen mellom klubbene er enorm. Vi snakker om Champions League-finalisten våren 2018. Men vi kan ha det utrolig morsomt i et forsøk på å gjøre det!

På søndag skal ØIF Arendal følge opp en fantastisk bortekamp. En kamp som gikk foran 6 000 tilskuere, de laget et like fantastisk liv og fantastiske rammer rundt det første oppgjøret mellom lagene.

Å tro at ØIF Arendal skal følge opp den prestasjon med å slå ut HBC Nantes til søndag, det er å tro på julenissen. Det er å tro på under. Det er å tro på noe som ville gi svært, svært høye odds. Om kampen står oppført hos Norsk Tipping da.

Hverken spillerne på banen eller publikum på tribunen bør møte til kampen med slike forventninger.

Kampsponsorer

Ikke fordi vi skal vise motstanderen en overdreven respekt. Ikke fordi vi ikke har lyst til å slå ut HBC Nantes. Ikke fordi vi har tenkt til å stå med lua i hånden heller.

Men rett og slett fordi det ikke er smart å sette slikt press på oss selv.

På søndag skal vi rett og slett senke skuldrene. Nyte posisjon gutta har spilt oss til. Gi alt vi har både på og utenfor banen. Ha det skikkelig gøy i et fanatisk forsøkt på å gjøre det umulige. Ha det gøy selv om det skulle gå mot oss i en kortere eller lengre periode. Nyte øyeblikket, muligheten og rammene.

Så får vi alle heller kikke opp på måltavla når dommerne blåser av kampen. Først da ta alvoret inn over oss, se godt etter – hva holdt dette til da?

Og holder det til at vi kan være skikkelig stolte av guttas forsøk, publikums fremmøte og evne til å lage de beste rammer. Da er vi nettopp det – stolte – av de vi har fått til sammen!

Så får det være seg om vi går til gruppespill eller ikke – vi har jo tross alt møtt et av de aller beste lagene! Og skulle det bli gruppespill, da er det bare en ting å gjøre. Og det er å gå raskt hjem og legge seg…. For på onsdag kommer Elverum. Og neste søndag venter Drammen!

Feiringen får vi la vente til jula kommer!

Billetter: trykk på bildet. Kampstart søndag kl. 17.00