Espen Lie Hansen: – Jeg trodde ØIF Arendal ville tape med 10 mål! – ØIF Arendal

Espen Lie Hansen: – Jeg trodde ØIF Arendal ville tape med 10 mål!

– Det å spille i Nantes er virkelig ikke den enkleste arenaen å spille på. Et veldig godt håndball-lag, masse folk og fantastisk «trøkk» i hallen. Arendal har gjort en veldig bra prestasjon, forteller tidligere HBC Nantes-spiller Espen Lie Hansen.

Espen har nå vendt hjem til fødebyen Drammen og spiller for Drammen Håndballklubb. Før denne sesongen spilte han i nettopp HBC Nantes. Og når ØIF Arendal trakk hans tidligere klubb, levnet han ikke arendalittene mange håp.

– Jeg var sikker på at Arendal ville tape med 10 mål. Og selv om det er noen skader i HBC Nantes om dagen er det et svært godt lag, med mange gode spillere på alle plasser.

Han fikk, i likhet med alle oss andre, ikke sett kampen live.

– Jeg har sett et par klipp på Instragram. Bl.a. et forsøk fra Arendal på «flyver» i sluttsekundene. Hadde den gått i mål ville dere klart uavgjort. Uansett er resultatet veldig bra. Dessverre har jeg ikke fått anledning til å se kampen, så jeg vet ikke om det var Arendal som var bra eller Nantes som var dårlig. Kanskje var det en kombinasjon?

– HBC Nantes er et topplag i Frankrike. Om Arendal skulle klare å slå dem ut vil jeg bli mektig imponert. Og det er selvsagt absolutt mulig. Etterhvert som kampen i Arendal skrider frem, så vil presse vokse på Nantes. Det er det ingen tvil om.

HBC Nantes er et av lagene som har søkt om å få arrangere Final 4 i nettopp denne Europacupen. Det har nok klubben gjort i forvisning om at de har store muligheter til å nå helt inn i sluttspillet.

– Jeg ser at Arendal scoret mange mål på bortebane også (30 mål). Det er også en fordel dersom det blir jevnt i Arendal. Da har kanskje ØIF litt å gå på den veien.

En ting er også Espen Lie Hansen overbevist om. ØIF Arendal må klare å mobilisere på tribunen. Både i antall og stemning.

– Jeg holder nok HBC Nantes som stor favoritt til å gå videre. Men skal ØIF Arendal ha mulighet er de nødt til å klare å mobilisere mye folk til hallen som er med på å skape stor stemning. Det vil gjøre det 10-ganger verre for HBC Nantes enn å spille i halvfull hall med laber stemning.

Billetter kan du kjøpe her (trykk på bildet):

Kampstart søndag 24. november kl. 17.00