– Blir det full hall, kan dette bli min kuleste håndballopplevelse – ØIF Arendal

– Blir det full hall, kan dette bli min kuleste håndballopplevelse

En som gleder seg litt ekstra til returoppgjøret mot Nantes, er Eirik Heia Pedersen. ØIF-kapteinen tror det kan bli en opplevelse.

La oss bare rekapitulere forutsetningene før kampen. ØIF Arendal ligger sterke et mål bak (29-30) etter den første kampen i Frankrike, mot et av Europas aller beste lag. Nantes er kanskje den største klubben som noen ganger har vært i Arendal og Sør Amfi, med verdensstjernen Kiril Lazarov i front av en rekke mesterskapsvinnere.

Eirik Heia Pedersen har som vane, sammen med blant andre Marinko Kurtovic, å gjøre et forsøk på å treffe basketkurven før trening.

Eirik Heia Pedersen er sammen med Sondre Paulsen klubblegende og har opplevd mye i rødt og svart. Eirik Heia Pedersen har tro på at det kan bli en – om ikke den – største håndballopplevelsen i hans karrière.

Men for at det skal bli den største opplevelsen, da er det en ting som må oppfylles. For å oppfylle det, så trenger Eirik og de andre ØIF-guttene hjelp.
– Hvis det blir stappa, full hall, da kan dette fort bli min største håndballopplevelse. Jeg opplevde å spille for et stappa Sør Amfi i sluttspillfinalen i 2013. Da var det ekstremt med folk her. Blir det noe lignende nå, kan dette toppe alt, beskriver Eirik Heia Pedersen.

ØIF-guttene har forberedt seg godt til hjemmemøtet med verdensstjernene hjemme i Sør Amfi. Avkast er 17.00 søndag.
– Det har vært gode treninger og nå skal vi bare gjøre den siste finpussen. Vi skal heller ikke tenke for mye på kampen. Det er Nantes som er favoritter og som har alt å tape, slår han fast.

Josip Vidovic og Eirik Heia Pedersen på trening fredag.

Og til den som ikke levner ØIF Arendal en sjanse, så har kapteinen på ØIF-skuta dette å si:
– Presterer vi på samme nivå som i Frankrike, kan det bli en spennende og gøy kamp. Da er det ikke umulig å vinne. Vi skal gå på banen med lave skuldre og bare nyte øyeblikket, smiler Heia Pedersen.

ØIF Arendal går inn i sesongens kanskje tøffeste uke, med Nantes, Elverum og Drammen på rekke og rad som motstandere.

ØIF-kapteinen melder at det er en og en kamp som gjelder, men at laget skal være godt forberedt til å spille tre så tøffe kamper i løpet av en uke.
– Nå har vi to spillere på hver posisjon, så dette må vi takle. Elverum har et tøffere program enn oss, men aller først skal vi kun tenke på Nantes, melder Eirik.