Kiril Lazarov: – ØIF Arendal har mange spennende spillere for fremtiden! – ØIF Arendal

Kiril Lazarov: – ØIF Arendal har mange spennende spillere for fremtiden!

– Dette er første gang jeg spiller i EHF-cupen og HBC Nantes har store ambisjoner ettersom vi normalt spiller i Champions League, forteller den store stjernen. Ambisjonene til Nantes avsløres også i deres søknad om å arrangere Final 4 i turneringen…

Det er en ydmyk verdensstjerne som lar seg intervjue av ØIF Arendals utskremte medarbeider Per Carsten Michelsen.

– Vi har sett videoer av deres lag. Det er et godt lag. Unge spillere og mange spillere som har en stor fremtid foran seg.

HBC Nantes er sammen med Füchse Berlin de to klubbene som har søkt om å få arrangere Final 4 i EHF-cupen. Det forteller at den franske klubben har ambisjoner om å delta i turneringen helt inn. Første hinder som da må forseres er ØIF Arendal.

– Klubben har spilt EHF-cup tidligere, men det er første gang jeg spiller denne turneringen. Normalt spiller vi i Champions League. Og vi har store ambisjoner for årets turnering.

– I morgen er det ny kamp. Vi vil forsøk å vinne. Det vil selvsagt ikke bli enkelt. Men vi er i god form. Vi vant siste seriekamp i den franske serien borte mot Ivry. Vi føler oss gode selv om vi savner noen spillere. Og vi vil gi alt i morgen for å forsøke å vinne kampen.

– ØIF Arendal er et godt lag som har gjort det godt i egen liga. Det betyr at laget selvsagt har en mulighet. Sånn er sport. Dere må tro at dere kan vinne.