Vi gleder oss: – 6 000 publikummere og utsolgt i Nantes! – ØIF Arendal

Vi gleder oss: – 6 000 publikummere og utsolgt i Nantes!

– Vi gleder oss voldsomt. Vår oppgave blir å få publikum til å høres nesten helt tyst, forteller en optimistisk Marinko Kurtović dagen før dagen fra Frankrike.

HBC Nantes har kun solgt ut arenaen en gang tidligere denne sesongen. Det forteller alt om hvor høyt det franske storlaget setter Europacup. 6 000 publikummere har sprengt hallkapasiteten og gutta kommer til å oppleve et fantastisk trykk når kampen starter søndag kl. 17.00.

Mario Matic om kulturlivet i Nantes!

– Dette bare gleder vi oss til. Vi får late som om det er oss de heier på, ler Marinko fra torvet i Nantes hvor gutta er på en spasertur. Han har latt seg imponere over arenaen for morgendagens kamp.

– Dette er en arena hvor det kun spilles håndball. Den har amfi alle veier og desto høyere på tribunen du går desto brattere blir det. Et flott amfi som minner meg om mange av de store ishockeyarenaene i Sverige.

Marinko forventer et voldsomt trykk.

William med stor tro på ØIF Arendal på søndag

– Nantes er det laget i Frankrike som trekker flest publikummere og de har til og med søkt allerede nå om å få arrangere Final4 i akkurat denne Europacupen. Så det er ikke mangel på selvtillit før oppgjøret mot ØIF Arendal.

Det har ikke tatt bort spillernes og trenerens tro på at det allikevel er mulig å detonere en aldri så stor «cupbombe» i Nantes på søndag.

Marinko Kurtović nyter fransk bakverk…

– Vi hadde vårt første videomøte i går. Vi har funnet endel vi kan kjøre på og som vi håper vi kan overraske med. Samtidig så vet vi jo at HBC Nantes tar oss på alvor. De har hentet filmer av kampene våre og de har forespurt Espen Lie Hansen i Drammen hva de har i vente. Det viser at vi har satt oss i respekt fra Arendal også.

Julenissen lover mål til ØIF Arendal i gave…

– Gutta syntes umiddelbart rundt trekningen at dette var tøffe greier. Men nå gleder vi oss alle sammen. Vi har en veldig positiv følelse inn i dette her. Så får vi kjenne på atmosfære og det sportslige nivået når dommerne blåser i morgen. Vi kommer i alle fall til å være 100% klare for oppgaven.

Har du ikke kjøpt billetter til hjemmekampen ennå? Trykk på annonsen under, så kommer du rett til billettkjøpet. Eller last ned ØIF Arendal-appen. Send en SMS med OIF til 2345. Følg instruksjonene og kjøp billett til kampen i appen.

ØIF Arendal supportere over hele verden!
Avgjørende kamp i PlayOff-runden, søndag 24. november kl. 17.00 i Sparebanken Sør Amfi