Slik har det gått for HBC Nantes så langt i år! – ØIF Arendal

Slik har det gått for HBC Nantes så langt i år!

Søndag møter våre gutter det franske storlaget til første av to oppgjør i «playoff»-runden til gruppespill i Europacup. Vi har sett på resultatet av kampene som Champions League-finalisten fra 2018 har spilt så langt denne sesonger. Her er hva vi fant.

Mest spennende med norske øyne er oppkjøringskampen 23. august. Da møtte våre kollegaer i Elverum Nantes i en turnering. En kamp hvor Elverum på ingen måte gjorde seg bort.

Ser man på ligaspillet i Frankrike er det superjevnt bak Paris St. Germain som så langt har gått feilfritt. Nantes har tapt to kamper og ligger fire poeng bak mestrene fra den franske hovedstaden. På en delt 2. plass. Delt med 5 (!) andre franske topplag.

Legg spesielt merke til hvor mange mål Nantes scorer. Desidert mest av alle som har spilt 9 kamper. Det er bare PSG som scorer flere mål per spilte kamp.