Billettinformasjon om E-cupkampen mot Nantes! – ØIF Arendal

Billettinformasjon om E-cupkampen mot Nantes!

ØIF Arendal skal møte det franske storlaget HBC Nantes i «playoff» runden til gruppespillet i Europacupen. Og naturlig nok er det allerede stor pågang etter billetter. Her er informasjon om hva, når og hvordan.

I løpet av morgendagen (torsdag) vil kampene bli offisielt bekreftet med tidspunkt og dag både for kampen i Frankrike og returkampen i Norge.

Kampen i Frankrike vil bli spilt helgen 16.-17. november. Kampen i Norge vil bli spilt påfølgende helg 23.-24. november.

Når kampene er endelig bekreftet, billettsalget starter på søndag kl. 15.00.

Det er besluttet at absolutt hele hallen vil bli med såkalt «seating» altså faste seter. Og hvor hvert sete selges ekslusivt. Det vil i tillegg bli lagt ut ca. 700 ståplassbilletter

Kjøpte sponsor- og sesongkort vil også gjelde for denne kampen. Sesongkort som ikke har kjøp helt fast sete (hvor det står både felt, rekke og setenummer), gjelder i denne kampen som ståplass.

Billettsystemet inviterer sponsorer og andre kortinnhavere til å frigi de plasser som man ikke har tenkt å bruke. Disse plassene vil bli lagt ut fortløpende til salg og annonsert på våre nettsider og Facebooksider.

Billettprisene vil være:

Sete kr. 200,- (en pris på sitteplasser, uansett alder)
Ståplass kr. 150,-, voksen
Ståplass kr. 100,-, barn/student

Seteplasser på felt B1-B2-B3-C vil bli lagt ut for salg først. Deretter for felt A1, samt de billetter som blir frigitt til oss. Til slutt vil ståplassbilletter bli lagt ut.

Dette gjøres for å ha så god kontroll som mulig med antallet billetter som blir solgt, samt antall billetter som sponsorer/sesongkortinnehavere vil bruke. Da vet vi hvor mange ståplassbilletter som er igjen for offentlig salg.

Vi sjekker i disse dager ut muligheten for å bygge tribune bak begge målene. Samt ekstra anordninger rundt i hallen for å øke kapasiteten ytterligere. Alt dette må også klareres av halleier og etater som godkjenner slikt. Dette arbeidet er iverksatt fra vår side, men ikke konkludert.

Skarpnes sponsor ØIF Arendal