Slik kan du følge søndagens E-cup kamp! – ØIF Arendal
ØIF - ST. Hallvard 34-28 Sør Amfi 10/11-19 Sondre Paulsen

Slik kan du følge søndagens E-cup kamp!

ØIF Arendal møter Nantes søndag kl. 17.00 i Frankrike. Dessverre så overfører våre venner hverken kampen på en lineær TV-kanal eller streamer den. Derfor kommer vi til å levere resultatservice på våre nettsider. Link blir langt ut på søndag.

Dersom du ønsker å se kampen «forskutt» har vi imidlertid gode nyheter. For kampen blir filmet og vi er lovet en versjon av filmen straks kampen er ferdig. Den blir så overført til oss i Arendal. Og så raskt vi kan vil kampen bli lagt ut på våre Facebook-sider.

For de som vil bevare spenningen er det altså en mulighet… men du vil trenge hjelp av andre som finner frem til akkurat filmen når den lastes opp. For naturlig nok vil vi liveoverføre og skrive saker etter kampen som vil røpe resultatet…