67 år eller eldre – da spanderer Sparebanken Sør inngang mot Elverum! – ØIF Arendal

67 år eller eldre – da spanderer Sparebanken Sør inngang mot Elverum!

Fantastiske Sparebanken Sør og Sidsel Christiansen spanderer inngangsbillett på alle 67 år og eldre til toppoppgjøret mot Elevrum førstkommende onsdag!

ØIF Arendal har gjort det til tradisjon å ha mange og ulike temaer på kampene. De fleste av disse temaene er rettet inn mot barnefamilier. Men Elverum-kampen fikk tema var det «pensjonistkampen» som var inngangen. Da visste en av ØIF Arendals hovedsponsorer råd!

– Vi synes det er fantastisk med alle disse fine temaene som er med på å trekke stadig flere til Sparebanken Sør Amfi. Og når vi skulle være kampsponsor og tema var «pensjonistkampen», da synes vi det er veldig moro å kunne invitere alle som er 67 år eller eldre til å se håndball «live» i byens fantastiske storstue.

Kampsponsorer

ØIF Arendal møter Elverum til toppkamp på onsdag. Og banken håper mange benytter seg av tilbudet.

– Det hadde vært veldig stas om det kom ekstra mange til kampen og at mange som kanskje ikke har vært på kamper før også benytter anledningen, forklarer Sidsel.

Har du lyst til å benytte deg av tilbudet til Sparebanken Sør?

Alt du skal gjøre er å ta med legitimasjon som dokumenterer at du er nettopp 67 år eller eldre. Sertifikat, pass eller annen relevant dokumentasjon er alt som skal til!

ØIF Arendal vs Elverum onsdag 27. november kl. 19.15