Går inn i sesongens tøffeste kampuke – ØIF Arendal
Mario Matic på trening 22. november, før returkamp mot Nantes.

Går inn i sesongens tøffeste kampuke

Nantes, Elverum og Drammen … Det er de tre motstanderne som venter ØIF Arendal de neste tre kampene. Mario Matic har ikke tenkt på annet enn Nantes.

Midtbacken vår, Mario Matic, beskriver den kommende uka som den tøffeste denne sesongen. Med verdensstjernene i Nantes på motsatt side søndag, Elverum onsdag og Drammen (borte) neste søndag, venter det tre svært tøffe og kraftkrevende kamper for ØIF-guttene.

Mario sier dette:
– Ja, det er nok den tøffeste uka denne sesongen, men det er kun en kamp som teller av gangen. Ingen tenker på Elverum ennå. Det er kun å prestere mot Nantes som står i hodet på oss, forteller Mario med et smil.

Også Eirik Heia Pedersen var i et intervju tidligere i dag inne på at det var ei tøff uke som lå foran ØIF. Men han trakk også frem at Elverum hadde et tøffere program enn det ØIF har, og at ØIF med to spillere på hver posisjon skal ha spillermateriell godt nok til å takle det.

Mario Matic forklarer at han tar med seg en fin følelse inn i kampen på søndag.
– Vi klarte det første målet med denne europacuprunden, nemlig å ha med oss et godt resultat fra bortekampen. Det har vi virkelig, sier Mario Matic og referer til at ØIF ligger bare et mål bak (29-30).

«Ingen tenker på Elverum ennå. Det er kun å prestere mot Nantes som står i hodet på oss»

Kampen i Frankrike bød også på mye positivt. Mange av spillerne hadde dagen samtidig, og spillerne fikk vunnet en ny dose med selvtillit.
– Det viste oss at vi kan hamle opp med lag som Nantes, og at vi er så god som det kreves, forteller Mario.

Martin Lindell og Mario Matic i duell på trening.

Nå håper han at ØIF kan gjenprestere det som ble levert i Nantes.
– Det gjelder å lime ballen i krysset, som vi gjorde i Nantes. Men de må også ha en enda dårligere dag, spille under pari, mens vi må ha en maksimal dag, beskriver Matic.
– Gjør vi det i to kamper på rad, viser at den første kampen ikke var flaks, legger han til.

Avkast i Sør Amfi er klokka 17.00 på søndag.