Trekning på tirsdag, ett av disse lagene møter ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Trekning på tirsdag, ett av disse lagene møter ØIF Arendal!

Det er litt av et kobbel av toppklubber fra håndballens beste nasjoner som kan ende opp som motstander i «PlayOff»-runden i E-cupen.

SC Magdeburg, Rhein-Neckar Löwen, MT Melsungen, Füchse Berlin er lagene fra Budesliga som ligger i «potten» til tirsdagens trekning. Men det er langt flere «godbiter» enn de tyske lagene…

Hva med franske HBC Nantes som spilte finale i Champions League så sent som 27. mai 2018. Der tapte de riktignok for franske Montepellier HB. I semifinalen slo de ut selveste Paris Saint-Germain Handball (PSG). Og forrige sesong Nantes også Champions League, da ble de slått ut i kvartfinalen.

Sponsorene som gjør topphåndball mulig fra Arendal og Sørlandet!

Tyske THW Kiel er regjerende mester i Europacupen som ØIF Arendal spiller i. Tidligere mestre er Füchse Berlin (2017/18), før det vant ØIF Arendals overmenn fra forrige gang vi spilte i samme cup, tyske Frisch Auf Göppingen, to år på rad (2016/17 og 2015/16), i 2014/15 var tyske Füchse Berlin som vant, 2013/14 ungarske Pick Szeged og 2012/13 tyske Rhein-Neckar Löwen.

De danske storlagene Bjerringbro-Silkeborg med «vår egen» August B. Pedersen og TTH Holstebro kan også bli ØIF Arendals motstandere.

Uansett motstander så er det absolutt en mulighet for å skrive historie, ta seg til gruppespillet i Europacupen. Kampene mot to ganger vinner tyske Frisch Auf Göppingen hvor ØIF Arendal på det meste ledet med 7 mål i Tyskland er et godt bevis på akkurat det.

Det er med andre ord stor spenning frem til tirsdagens trekning. Da avgjøres det hva som blir ØIF Arendals siste hinder før et eventuelt historisk gruppespill i Europacupen!

Kampene spilles helgen 16. – 17. november og 23. – 24. november. Hjemme-/borteoppgjør avgjøres i trekningen. Først klubb ut av «potten» når det trekkes, får første kamp hjemme. Det er med andre ord også viktig å bli siste lag trukket ut til «sin» kamp, for å få fordelen av siste og avgjørende kamp i egen hall.

1GERSC Magdeburg
2GERRhein-Neckar Löwen
3FRAChambery Savoi Mont-Blanc
4GERMT Melsungen
5FRAHBC Nantes
6DENBjerringbro-Silkeborg
7ESPLiberbank Cuenca
8HUNGrundfos Tatabanya KC
9POLKPR Gwardia Opole
10MKDHC Metalurg
11GERFüchse Berlin
12FRAUSAM Nimes Gard
13DENTTH Holstebro
14ESPBM Logrono La Rioja
15HUNBalatonfüredi KSE
16CRORK Nexe
Skarpnes sponsor ØIF Arendal