«Playoff»-kampen: – Det kommer «busslass» med håndballspillere fra Sandefjord i nord-øst til Mandal i sør-vest! – ØIF Arendal

«Playoff»-kampen: – Det kommer «busslass» med håndballspillere fra Sandefjord i nord-øst til Mandal i sør-vest!

Interessen rundt lørdagens "playoffkamp" er kjempestor. Det melder billettansvarlig i ØIF Arendal, Ole Aasen. - Så langt vet vi at det kommer "busslass" med håndballspillere både fra Øst- og Sørlandet. Noen kjører 140 kilometer til Arendal fra Vestfold, andre kjører samme antall kilometer fra Mandal i Vest Agder. Dette blir gøy!

Det nærmer seg stadig mer den avgjørende «playoff»-kampen. Lørdag spilles siste kamp av dobbelt-oppgjøret mellom ØIF Arendal og Frisch Auf Göppingen. Et oppgjør hvor arendalittene svært overraskende klarte å få med seg et fantastisk utgangspunkt fra Tyskland. Uavgjort 27-27. Det har gjort sitt med interessen for returoppgjøret.

– Det er veldig morsomt og merke seg den enorme interessen rundt kampen, forteller Ole Aasen. Vi har nå billettbestillingen fra håndball-lag både på det sentrale Østlandet og fra Vest Agder så langt vest som til Mandal. Der kommer det et busslass med rundt 50 ivrige yngre håndballspillere som vil til Sparebanken Sør Amfi for å se topphåndball. 

Også billettbestilling over nett går unna.

– Vi har jo ingen tradisjon for å selge billetter over nett. Men dette er det «sluttspillfinale»-takter over, forklarer han videre med henblikk til vårens sluttspillfinale mot Elverum. Da var hallen så godt som fullsatt.

Det kan også se ut som om tyskere er på «jakt» etter kampbilletter.

– Jeg kan se av navnene på forhåndsbestillinger at det er endel tyskere som også har tenkt seg til Sør Amfi for å bivåne kampen. Men jeg tror ikke at de kommer til å klare å overdøve hjemmepublikum, ler Ole. Han har tro på at ØIF Arendal-publikum virkelig skal lage en internasjonal ramme rundt den viktige «playoff»-kampen.

Har du lyst til å kjøpe billetter over nett, kan du bruke denne linken.