Daniel Høglund: – Vi garanterer TV-studio og sendinger av borte- og hjemmekamper om ØIF Arendal gjør «jobben» på lørdag! – ØIF Arendal

Daniel Høglund: – Vi garanterer TV-studio og sendinger av borte- og hjemmekamper om ØIF Arendal gjør «jobben» på lørdag!

I Viasat kommer de til å følge lørdagens kamp mellom ØIF Arendal og Frisch Auf Göppingen tett. - Jeg kommer til å sitte spikret fra kl. 17.00 på lørdag, forteller Daniel Høglund. -Det er vi i Viasat som har rettighetene til gruppespillet i EHF-cupen. Og klarer ØIF Arendal jobben på lørdag blir det sendinger av både borte- og hjemmekamper, samt håndballstudio rundt sendingene.

Fremdeles holder de fleste våre tyske venner i Frisch Auf Göppingen som store favoritter til å avansere til gruppespillet. Men vi har allikevel våget telefonsamtalen til TV-kanalen som har rettigheter til gruppespillet i EHF-cupen. Hva skjer om ØIF Arendal allikevel skulle klare det utenkelige på lørdag?

– Da kan vi love storsatsning på ØIF Arendal i gruppespillet, forteller Viasats store sportsprofil, Daniel Høglund. – Det blir sending av alle kamper fra Sør Amfi og det blir sending av alle bortekamper. Kampene vil da bli vist på Viasat4. 

De fleste av oss håndballnerder har fått meg seg den fantastiske dekningen som Viasat gjør med Elverum i Champions League.

– Det blir Champions League-satsning på ØIF Arendals kamper i EHF-cupen også. Vi kommer til å gå for akkurat samme løsningen. Med TV-studio, «build-up» inn mot kampene og fullt «trøkk».

Hva tror du Viasats dekning av Elverum har gjort for klubben og byen?

– Det tror jeg har vært veldig positivt. Jeg opplever at det har vært med på å skape engasjement i byen. Vi har klart å formidle de fantastiske idrettsprestasjonene mye lengre enn klubben ellers ville fått til. Også tror jeg det også har gjort mye for at annen nasjonal media har fulgt opp Elverums kamper. Være seg det er VG, Dagbladet, Nettavisen og flere med. 

– Dessuten tror jeg at det nok har hjulpet Elverum på sponsorsiden. Oppmerksomheten og synliggjøringen har nok bidratt til at det har blitt litt enklere å komme til enkelte beslutningstakere ville jeg tro. 

I Arendal har det ikke vært god tradisjon for å møte på E-cup kamper. Hva tenker du om det?

– Dette må være den råeste håndballkampen på Sørlandet så langt denne sesongen. Så her gjelder det for ØIF Arendal-fans å mobilisere. Er det en kamp man skal velge å se, så er det så absolutt denne!

En oppfordring vi håper alle lytter godt til! Kampen starter i Sparebanken Sør Amfi på lørdag kl. 17.00!