ØIF Arendal avslører: – Sånn skaper de Norges beste rekruttering! – ØIF Arendal

ØIF Arendal avslører: – Sånn skaper de Norges beste rekruttering!

ØIF Arendal har vært på hemmelig spiontokt på Jæren med mål om å avsløre Nærbøs fantastiske oppskrift på å skape Norges beste gutterekruttering. Og vi har avslørt store ting. Bl.a. er det likheter mellom Kinas måter å drive frem barnetalenter og hva de holder på med på Nærbø!

Man skal ikke være særlig bevandret i norsk gutte- og herrehåndball før man legger merke til at de hvite og blå fra Nærbø legger beslag på en god del av de gjeveste nasjonale titlene i yngre aldersklasser.

Og sånt trigger naturligvis vår nysgjerrighet. Vi ble derfor med Øyestads G16-lag når de skulle spille regionskamper på forblåste Jæren.

Til alle som tror at satsningen starter i 16-års alder. At ballinteressen begynner når man kommer i 10-, 11-års alder. Dere tar alle feil alle som en.

På Nærbø gjør de akkurat som våre kinesiske venner blir kritisert for av en hel idrettsverden.

De tvinger sine unge talenter til et forsamlingshus av en håndballhall de kaller Nye Loen. Skjønt «nye«? Hva mener de? Vi har nå vært her i noen timer. Det er absolutt ingenting som tilsier at noe er nytt ved «Nye Loen»? Kanskje er det barna som fornavnet i hallen referer til? Det er i alle fall ikke noen annet som virket nytt her…

Ryktene sier at det går direktelinje mellom fødestuene i region og håndballhallen på Nærbø

At håndballtalentene vi møtte i hallen helt sikkert tok sine første skritt på det røde og blå gulvet i hallen, det er vi ikke det minste i tvil om. Og at slikt skaper fantastiske relasjoner mellom oppvoksne barn og håndballsporten er vi like lite i tvil om.

Vi mener at det er akkurat her vi har avslørt Nærbøs fantastiske og godt bevarte hemmelighet.

Vi forsøkte også å få dokumentert ryktene som forteller at Nærbøs elitetrenere har gitt ordre om at de høyeste barna skulle få høyrearmen «teipet» på ryggen, var sanne. Det klarte vi ikke å få bekreftet. Riktignok sprang det forvirrede foreldre rundt med noe som lignet på brukt tape i hendene, men det var ikke mulig å slå fast var det var denne tapen var bruk til…

Det er mye vi kan misunne den fantastiske klubben på Nærbø. Dette var nok et kapittel i den historien.

Se bildene som avslører jærbuenes hemmelighet!