Finaledag: Kortesje, hemmeligheter og hjemmeseier! – ØIF Arendal

Finaledag: Kortesje, hemmeligheter og hjemmeseier!

Så er vi endelig kommet til søndag 12. mai og sluttspillsfinalene ruller i gang. Det er kamp om den tittelen som alle i eliteserien sikler aller mest på. Det er kamp om retten til å spille Champions League neste sesong. I dag handler det om det som skjer på banen og de rammene vi klarer å lage rundt. Stemningen. Da trenger vi deg i Sør Amfi!

I dag legger alle dugnadsmedarbeidere og ansatte i ØIF Arendal ned de siste forberedelser til arrangementet som de håper skal bli det beste klubben har arrangert på hjemmebane. Skal det lykkes er det en ting som «trumfer» alt – dere på tribunen!

Det er klubbens store drøm at mange av dere blir med oss i bilkortesje fra Clarion Tyholmen Hotel kl. 18.30 og/eller kommer til hallen med kortesjen eller er i hallen når kortesjen kommer. Vi ønsker å gi guttene en skikkelig velkomst, en sånn som kan gi ekstra krefter inn i kamper som kommer til å bli avgjort på små marginer.

Det kommer til å bli noen «elementer» som skal bidra med ekstra god stemning i perioden opp mot kamp… det garanterer vi!

Så må vi alle «tørre» å gå «ut av vårt gode skinn» på tribunen. Skape tidenes stemning på tribuenen. Hjelpe Svermen å gjøre ØIF Arendals hjemmebane, Sparebanken Sør Amfi, til en kamparena så høylytt og engasjert at de svarte og røde ute på banen bli «løftet» frem, kampen igjennom.

I dag har vi en oppgave sammen, vi skal gjøre Sparebanken Sør Amfi til den beste versjon av en hjemmearena som vi noen gang har gjort. Da må bekjedenhet og tilbakeholdenhet legges hjemme. I dag har vi en felles oppgave, alle på Sørlandet, alle i Aust-Aguder alle i Arendal alle i Sparebanken Sør Amfi. Vi skal bidra alt vi kan for å gi våre gutter det beste utgangspunktet for et fantastisk resultat. I dag er det DEG det kommer ann på!

Og du kom svært gjerne i noe svart og rødt!!

God kamp!