Stemningsrekord i norsk herrehåndball? – ØIF Arendal

Stemningsrekord i norsk herrehåndball?

Det er selvsagt helt umulig å måle. Og ingen har vært på alle herrekamper med høy temperatur og har alle referanser til en slik kåring. Men det fantastiske stemningen som hjemmelaget Nærbøs publikum vartet opp med finnes det bare ett ord for: MEKTIG!

Før Nærbø noen gang hadde satt sine spor i norsk eliteserie, var det ingen som savnet dem. En liten klubb fra en bygd på Jæren. Hvorfor skulle vi savne dem?

Kampen i dag. Oppslutningen gjennom hele sesongen. Entusiasmen på banen, benken og tribunen. Engasjementet i hele bygda har fortalt en ting. Nærbø har satt svært solide spor i norsk herrehåndball i debysesongen. Absolutt på og ikke minst utenfor banen! Og nettopp slike klubber er hva norsk herrehåndball trenger.

Heldigvis skal Nærbø spille eliteseriehåndball også neste sesong. Så vi trenger ikke savne dem. Måtte det vare i  mange, mange sesonger. For selv om det er smertefullt å møte engasjementet. Smertefullt å få seg «en på tryne»! Slike klubber, et slikt publikum, et sånt engajement er akkurat hva herrehåndballen trenger.

Finnes det flere slike steder? Og klubber med potensiale til å ta det ut? Nærbø har lært oss at vi savner dere! Hvor enn dere måtte holde til i Norges langstrakte land. Og absolutt alle andre klubber i Eliteserien har svært mye å lære av det fantastiske arbeidet og den hinsides stemningen som jærbuene er i stand til å levere.

Jeg tipper de er misunnlige både i DNB Arena, på Viking Stadion og i hele Sandnes for den saks skyld. Det er i alle fall vi! Og det er ikke til forkleinelse for noen, ei heller vårt eget publikum. Svermen var endel av stemningen i i Nye Loen i dag. På søndag skal vi ta opp hansken på hjemmebane. Vi tipper det kan komme endel jærbuer også på den kampen… Vi gleder oss til stemningskonkurrasen – den også!

Vi er klare, både på og utenfor banen!

Så tilbake til utgangspunktet – stemningsrekord i norsk herrehåndball. Vel, det kan vi ikke vite. Men vi vet en ting. Det var en fantastisk stemning og den var helt uten horn og hyl fra signalsirener. Bare hjulpet av trommer. Så fantastisk – et eksempel til etterfølge for alle – det også!

#LittBedreHverGangViMøtes