Gutta gleder seg enormt til invasjonen fra Nærbø inntar hallen – ØIF Arendal
Eirik Heia Pedersen

Gutta gleder seg enormt til invasjonen fra Nærbø inntar hallen

Det er ventet opp mot 500 fans fra Nærbø til den siste kvartfinalen mot Nærbø i Sør Amfi søndag. Invasjonen gjør ingenting for spillerne i ØIF Arendal.

– Vi bare gleder oss enormt til å spille for fullsatt hall. Det er en drøm for guttene, sier trener Marinko Kurtovic.

Og det bekrefter også kaptein Eirik Heia Pedersen. Gutta gleder seg virkelig, selv om det trolig blir flere bortepublikummere enn noen gang på en kamp i norsk håndball. «Halve» Nærbø er ventet til Arendal på søndag.

– Det er jo bare gøy for oss, smiler Eirik Heia Pedersen.

– Å ha stor stemning begge veier er jo slik det skal være, i tillegg får jo klubben noen kroner ekstra i kassen på grunn av dette. Alt i alt er jo det kjempebra, legger han til.

 

ØIF-kapteinen er full av beundring for det Nærbø har fått til denne sesongen.

– Gøy at de klarte seg. Vi trenger flere lag som har gode arrangement og som fyller hallene. Av den grunn er jeg glad de holdt seg, sier han.

Men ØIFs klubblegende og kaptein er derimot klar på en ting, nemlig at jærbuenes fremganger nå må få en stopp.

– Jeg er trygge på at vi skal ta det, men det går ikke av seg selv. Vi vet hva de kommer med, og hva vi må gjøre bedre for å stoppe dem. Vi må bare utføre det, sier Eirik Heia Pedersen.

 

Han er bestemt på hva som gikk galt på onsdag.

– Vi ventet på at sidemannen skulle gjøre jobben. Nå trenger vi enda mer tempo og mer fart. Det er mer fysikk i oss. De skal ikke klare å sti imot om vi er der vi skal, og spiller slik at vi gjør hverandre gode, påpeker ØIFs kaptein.