Etterlyser enda mer kynisme i neste kvartfinale – ØIF Arendal

Etterlyser enda mer kynisme i neste kvartfinale

ØIFs hovedtrener, Marinko Kurtovic, har sett den første kvartfinalen mot Nærbø. Her er dommen hans og noen tanker inn mot den andre kvartfinalen.

ØIF ledet med fem til pause i den første kvartfinalen hjemme i Sør Amfi. Utover i andre omgang økte ledelsen til åtte mål på det meste.

Men så virket det som noe av konsentrasjonen ble borte, for et hardtkjempende Nærbø klarte å komme seg tilbake i kampen og var på det minste bare tre mål bak.

– Vi slapp dem inn i kampen de siste 15 minuttene, noe vi ikke skulle gjort. leder vi med åtte, bør vi vinne med ti. Vi skulle vært enda mer kyniske, men slapp oss heller nedpå, forklarer Marinko. 

– I sluttspillet handler det om å være kyniske, legger han til.

 

Marinko var fornøyd med å ta seieren over Nærbø i den første kampen og sikre seg et godt utgangspunkt. Men han likte ikke at elevene hans brente så mange hundreprosentsjanser.

– Slik kan en ikke gjøre i sluttspillet, er dommen fra Marinko. 

 

ØIF har siste kamp på hjemmebane om det skulle bli tap i Nye Loen på onsdag. Men ØIF-guttene ønsker å la det være nok med to kamper i kvartfinalen.

– En må alltid dra med holdningen om at en skal vinne. Vi må steppe opp et par hakk for å klare det. Nå er det en ny kamp som gjelder. Jeg vet vi har mer å gå på, spiller for spiller. Vi vil prøve å vinne 2-0 i kamper, men det er en trygghet at vi har den siste kampen hjemme om det blir kamp 3. Nærbø skal være skikkelig gode om de skal få en tredje finale, påpeker Marinko Kurtovic.