Ikke i form? Det vil Marinko gjøre noe med! – ØIF Arendal

Ikke i form? Det vil Marinko gjøre noe med!

Marinko Kurtovic er bekymret for formen til de han har rundt seg. Nå tar han grep og alle skal med!

ØIF Arendals hovedtrener er en mann som bryr seg om menneskene har har rundt seg. Nå er han littegrann bekymret.

– Folk jobber jo «hekken» av seg til alle døgnets tider i denne klubben. Og det går ut over helsen, forklarer han til det plutselige initiativet.

– Dessuten er det jo sik at man jobber bedre når man har overskudd. Og det overskuddet skal jeg få frem med litt morsom trening.

Og det er det jo ingen tvil om at han har rett i.

– Jeg håper at det kommer både sponsorer, dugnadsmedarbeidere, Svermen-medlemmer og ikke minst alle i administrasjon, han legger ekstra trykk på den siste gruppen.

– Dessuten forlanger jeg at alle i mitt egen støtteapparat med en BMI som tilsier forsiktighet stiller opp, ler han. Vel vitende om at det da ikke er mange som slipper unna.

Vil også ha med sponsorer

Jeg håper at det også er endel sponsorer som melder seg på etterhvert. Det er mange der som kan ha godt av en god start på dagen

Marinko Kurtovic

Marinko har lagt opp til to økter i uken til å begynne med.

– Vi starter allerde i morgen (fredag) kl. 07.00 og holder på en time. Fremover blir det faste økter hver onsdag og fredag kl. 07.00 til kl. 08.00 her i Sør Amfi. Det er bare å stille opp i eller med treningstøy.

Marinko vil ikke røpe for mye av opplegget, men lover at det er lavterskel og ikke toppidrett på treningsplan.

– Vi kommer til å tilpasse det de som kommer. Bruk denne sjansen til å kaste deg inn i en sunnere livsstil nå som vi går inn i mørketiden, er oppfordringen fra treneren som bryr seg litt ekstra!

Det er bare å møte opp i Sparebanken Sør Amfi i morgen fredag kl. 07.00!