#GjøreDegStolt – ØIF Arendal

#GjøreDegStolt

Etter fredagens rekordstore prisdryss over ØIF Arendal er det all mulig anledning til å hente frem klubbens nye visjon fra årsmøte så sent som i mars: "Gjøre deg stolt". Det mest gledelige med gårsdagen er at den prestasjon står hele "bevegelsen" ØIF Arendal bak, spillerne, trenerne, dugnadsmedarbeidere, publikum, administrasjon, sponsorer og klubbens tillitsvalgte!

Skal ØIF Arendal bli best på banen, må klubben være best utenfor banen over tid. Årets seriemester ble også årets arrangør i eliteserien og ble tidligere i år kåret til årets markedsfører i Aust Agder. ØIF Arendal har passert alle herreklubbene i besøk på klubbens nettsider og aktivitet i sosiale medier. Og klubbens sportslige profiler forsynte seg grovt med priser på Norsk Topphåndballs festaften. Ingen andre herreklubber trenger flere tilskuere til eliteseriekamper, hverken borte eller hjemme!

Om man er dugnadsmedarbeider, tillitsvalgt eller ansatt i ØIF Arendal. Om man gjør sin innsats i markedsavdelingen, i arrangement og dugnadsgruppa eller jobber med «Hverdagshelter hjelper Idrettshelter» eller om man jobber i administrasjon, sitter i styret eller jobber med salg. Eller om man er i avdelingen som driver den aktiviteten det helt grunnleggende handler om, sportsavdelingen! Eller for den saks skyld, er en av klubbens stadig flere sponsorer – de som tross alt gjør den sportslige satsningen mulig. Eller er en av de svært mange som skaper rammene rundt kampene våre – vårt rekordstore og fantastiske publikum og vår unike supportergruppe Svermen. Uansett har man alle «aksjer» i disse resultene og man har vært en svært viktig del av den utviklingen som har skapt det unike «produktet» som ØIF Arendal har blitt.

Og det som kanskje kan glede aller mest. Utviklingen skjer på det som har blitt ØIF Arendals måte å gjøre ting på. Etter klubbens mantra #LittBedreHverGangViMøtes. «The ØIF Arendal way»!

Gjennom sommeren 2019 kan prestasjonene for sesongen 2018/19 nytes. Vel fortjent.

Så er det slik at gårsdagens prestasjoner kommer ikke til å være gode nok for morgendagen. Tro ikke at Elverum eller Kolstad, Fyllingen, Drammen og Nærbø eller noen av de andre ambisiøse herreklubbene kommer til å sitte stille frem til neste år. Akkurat som vi har latt oss inspirere og motivere av den listen som Elverum har lagt i mange sesonger, er det nå vi som har lagt listen for kommende sesonger. Og den er det mange som kommer til å utfordre.

Så er det noe som gjelder nå mer enn absolutt noen gang før, så er det nettopp #LittBedreHverGangViMøtes. Ikke bare på banen, men så absolutt utenfor banen. Gårsdagens trofer er allerede i dag historie. Vi skal skape #stolteØyblikk også i fremtiden.

Da er det allerede på sin plass å «skjerpe seg» – for konkurransen kommer til å bli ennå tøffere! Den skal vi være klar for!