Dugnadfesten: Heder til alle, mest til Elisabeth og Tore! – ØIF Arendal

Dugnadfesten: Heder til alle, mest til Elisabeth og Tore!

ØIF Arendals årlige dugnadsfest ble en kjempesuksess, ikke bare grunnet A-landslagets avansement til VM-finale. Frem for alt var det ordnet til med fantastiske lokaler og skikkelig ØIF Arendal-profilering hos Torstein Paulsen og Arendal Bryggeri. Dernest var den flotteste dugnadsgjengen samlet til hyggelig lag. Det kan knapt ligge bedre til rette for en fantastisk kveld!

Og fantastisk ble det. Med elitelaget «ringside» ble dugnadsmedarbeiderne hedret i allmennhet. Deres betydning for klubbens utvikling og muligheter ble synliggjort i all sin fortjente prakt. De er «sjela» i klubben, de mange «arbeidsmaur» som hver gang de påkalles, bidrar til å gjøre Sparebanken Sør Amfi til en av de flotteste håndballarenaene som finnes. Det er disse som har gjort de store løftene som igjen oppfattes som mye av klubbens store utvikling siste sesonger.

Og mest av alle, for umåtelig stort pågangsmot, mange timer brukt og ikke minst alltid legge den flotte, positive siden til, ble Elisabeth Haglund og Tore Swan hedret med flott omtale og flotte blomster. Fantastiske ambassadører for vår frivillig hær!

Det ble servert en utsøkt ribbetallerken med huset like fantastiske drikke. Og det ble servert klubbens 5-års plan, planen som skal endre hegemoniet i norsk håndball om vi sørlendinger for det som vil vil. Og skal vi måle etter stemningen på dugnadsfesten, får vi nettopp det til!

Arendal Bryggeri, vertskap for kvelden, byr en arena for å pleie nettopp «sjela» i klubben på en måte som viser klubbens sponsorers store og varme engasjement. Torstein Paulsens bidrag til å «smøre» klubbens dugnadshær er med på å få folk til å føle seg akkurat så viktige som de er for klubben.

På vegne av klubben, tusen, tusen, tusen takk for alle som bidrar!