Det er DEG det kommer an på! – ØIF Arendal

Det er DEG det kommer an på!

I dag tør vi håpe at publikum mobiliserer til en av de viktigste kampene i årets sesong. Kampen som klubbens trener, Marinko Kurtovic, har definert som en kamp som er helt avgjørende for om ØIF Arendal skal kunne sloss om medaljer. Og i slike kamper er publikum ofte «tungen» på vektskålen. Og et tallrikt og entusiastisk hjemmepublikum utgjør større forskjell enn du kanskje tenker over.

Riktignok er billettinntekter viktig. Men publikum er langt, langt viktigere enn som så! For rette publikumsrammer rundt kampen motiverer hjemmelagets spillere de små ekstra nivåene som kan være avgjørende i viktige spillesituasjoner. Og et høylytt og tallrikt hjemmepublikum gjør alltid motstanderne litt «mindre». På same måte blir det alltid vanskelig for dommere å gjøre «feil» mot hjemmelaget. Høylytte ytringer gjør dem veldig oppmerksom på at neste tilsvarende avgjørelse kanskje bør gå motsatt vei.

Publikums innsats og oppmøte betyr også mye for klubbens dugnadsmedarbeidere. For alle som bruker fritiden i rikt monn til klubbens beste. Det å rigge hall og følge opp alle gjester som kommer, er langt, langt mer motiverende når hallen fylles opp. Og skulle klubben en gang ønske å hente spillere fra motstandere i Grundigligaen, da er det åpenbart at dersom spillerne har vært i Sparebanen Sør Amfi og spilt mot ØIF Arendal med et tallrikt og høylytt publikum… ja, da er det åpenbart langt mer motiverende å takke ja til et tilbud fra Sørlandets store herrelag.

Publikums oppmøte og rammen rundt våre kamper er også svært definerende for sponsorers interesse for klubben. Det er åpenbart enklere å engasjere sponsorer i etterkant av kamper og sesonger hvor hele region viser sin interesse for ØIF Arendal gjennom oppmøte og ikke minst høylytt deltakelse fra tribunen.

Så tro ikke at det bare er spilleren det kommer an på – for det er i virkeligheten nettopp DEG det kommer an på! Din tilstedeværelse utgjør den store forskjellen!

Velkommen til toppkamp i Sparebanen Sør Amfi kl. 18.00 i kveld!

Hilsen en nyengasjert, spent og høyst motivert daglig leder
Bjørn-Gunnar Bruun Hansen