Andrè Hofstøl: – Richard har levert langt bedre enn vi hadde lov å håpe på! – ØIF Arendal

Andrè Hofstøl: – Richard har levert langt bedre enn vi hadde lov å håpe på!

Klubbens sportssjef, Andrè Jørgensen Hofstøl, har virkelig latt seg imponere over nyervervelsen Richard Lindströms første måneder i klubben.

ØIF Arendal hentet venstrehåndsskytten Richard Lindström fra Nøtterøy umiddelbart etter at 1. divisjon var over. Det tror André har vært en suksessfaktor.

– Richard har imponert meg. Og ikke bare meg. Han har vært langt bedre enn vi har hatt lov til å håpe på i hans første oppkjøring med ØIF Arendal, skryter den rutinerte sportssjefen tydelig begeistret.

Richard blir bedre og bedre for hver trening. Det blir kjempespennende å følge han de nærmeste sesongene i Arendal

André Jørgensen Hofstøl, sportssjef og håndballprofil

Den 205 høye svensken har imponert både sportssjef, lagkamerater og ØIF Arendal-supporterne. Og det er mer enn «bare» skuddet som har imponert.

Hen er gull verdt for laget

– Han er en spiller som kan gjøre de enkle målene. Det som ofte kommer når du trenger dem som mest. Slike spillere er gull verdt for ethvert lag. Og vi er veldig glad som har fått Richard til Arendal på en langtidskontrakt.

– I tillegg til at han har et fantastisk skudd. Har han visst oss flotte finter og at han har god oversikt over hvor han finner medspillerne.

Richard Lindstrøm imponerer Andrè Jørgensen Hofstøl

Det er en strålende kombo skal vi tro Andrè Jørgensen Hofstøl.

– Dessuten imponerer han med godt forsvarsspill. Og sammen med noen rutinerte karer er han med på å styrke oss bakover på banen.

Og det morsomste av alt?

– Jo, det skal jeg fortelle. Han har en stort potensiale og blir bedre og bedre for hver trening. Det er ingen tvil om at han vil tilføre ØIF Arendal noe nytt i sesongen som kommer. Det blir kjempegøy å følge han videre i klubben.

Skarpnes sponsor ØIF Arendal