– Det er ikke mange andre klubber jeg hadde valgt! – ØIF Arendal

– Det er ikke mange andre klubber jeg hadde valgt!

Flere eliteserieklubber har ligget "langflate" etter den storvokste skytteren fra Nøtterøy. Ikke før ØIF Arendal tok kontakt i absolutt 12 time, var det aktuelt å bytte klubb. Nå er Richard Linström ØIF Arendal-spiller i alle fall de neste tre sesongene!

– Når man ser ØIF Arendal spille hjemmekamper på TV oppleves det nærmest som et komplett håndball-arrangement. Arendal med en hel arena i svart og rødt. Og med en stemning som er helt unik. Det virker som om hele byen lever og ånder for håndball. Dette har jeg så lyst til å oppleve. Jeg er kjempeglad.

Richard Lindström født 3. juni 1996. Hele 205 centimeter på strømpelesten. Gleder seg til å komme til Sørlandet.

– Jeg har hatt to strålende sesonger i Nøtterøy og med Torbjørn Klingvall som trener. Og jeg har mange flotte venner i Tønsberg som det ikke er så lett å reise fra. Men samtidig så er spill for ØIF Arendal en mulighet det ikke er mulig å si nei til. Derfor blir det som det gjør, forklarer han til overgangen.

– Jeg opplever ØIF Arendal som en dønn seriøs klubb. Det er utrolig mye spennende på gang i og rundt både klubb, lag og byen. Det er en klubb som satser hardt og det høres veldig spennende ut å få være med på denne satsingen.

Richard scoret utrolige 19 mål på de to kvalikkampene mellom Nøtterøy og Haslum. Vi lurer på hva han selv tenker om en sånn prestasjon?

– Jeg har hatt en utrolig god trener i Torbjørn Klingvall. Og jeg har opplevd en stor utvikling under hans ledelse. Sånn har jeg også opplevd årets sesong. Det har blitt stadig mer stabile prestasjoner på stadig høyere nivå. Og kvalik-kampene var en god bekreftelse på denne utviklingsreisen, forklarer han.

Han har mer han gleder seg til.

– Jeg har fått med meg at Arendal er en av to klubber i Norge med reisende supportere og jeg gleder meg til å komme på lag med «Svermen». Det engasjementet som denne gjengen viser, forteller mye om hvilken fantastisk hådnballby Arendal er. Det blir kjempeflott å få leve i og med håndball slik som dere gjør i Arendal. Det er slike supporterengasjement som øker verdien på å spille i slike klubber.

Richard røper også en liten hemmelighet.

– Martin Lindell og jeg spilte sammen i Drott. Martin spilte i A-laget da jeg ble tatt opp og vi hadde en eller to sesonger sammen.

Richard er fra Stockholm opprinnelig. Der bor også familien. Men som han selv sier – Familien nå er lagkamerater og de nærmeste håndballvennene. Så snart skal han altså få en «ny» familie – Svermen, ØIF Arendal og alle håndballsupportere på Sørlandet!

Velkommen til ØIF Arendal Richard Lindström – her er du ønsket!