Marinko: – Vi har fått to veldig forskjellig og utfyllende høyrebacker! – ØIF Arendal

Marinko: – Vi har fått to veldig forskjellig og utfyllende høyrebacker!

ØIF Arendals hovedtrener, Marinko Kurtovic, er strålende fornøyd med klubbens nysignering. - Richard er en skikkelig skytter på over 2 meter. Sondre en fantastisk gjennombruddsspiller. Dette er tilnærmet en perfekt kombo, skryter han både entusiastisk og overbevisende!

– Jeg la merke til han når vi møtte Nøtterøy forrige sesong. Han scoret 5-6 mål mot oss. Og jeg tenkte, obs, her må vi følge med. Den gangen var han ung og altfor tynn. Siden har vi fulgt med på han. Og nå var tidspunktet helt perfekt for å se om vi kunne få han til ØIF Arendal.

Og Marinko tror at han og trenerapparatet i klubben er akkurat det Richard Lindström trenger for å fortsette den gode utviklingen han har visst.

– Det er en ung gutt som er under utvikling hele tiden. Vi skal hjelpe han videre i dette arbeidet slik at han kan ta ut det store potensialet vi ser i han. Her har vi en felles oppgave. Han er god allerede, men har fremdeles mye han kan forbedre.

Og Marinko er ikke redd at det ikke skal lykkes.

– Det er en svært seriøs gutt. Og han ønsker å legge ned det arbeidet som skal til for å bli «riktig» god. Vårt standarduttrykk #LittBedreHverGangViMøtes kunne ikke passe bedre enn nå, smiler treneren varmt.

– Det som gleder meg ennå mer er hvor godt han passer inn i stallen. På høyrebacken har vi Sondre (Paulsen, red. anm) fra før. En fantastsik gjennombruddsspiller. I Richard får vi en skikkelig skytter i tillegg. Det kan ikke bli bedre enn det.

Og planene for nyervervelsen er allerede på plass.

– Nå skal vi legge på han litt muskler. Fysikken skal bli bedre. Og tiden til å gjøre dette har han fra nå og frem til sesongstart. Med en god plan og spesialprogram for styrke gjennom Olympiatoppen skal du se utvikling gjennom hele forsesongen.

Richard Lindström er klar for ØIF Arendal allerde fra i dag. Men han kan ikke spille i sluttspillet.

– Overgangsfristen var 15. februar, så det går ikke. Men vi skal legge gode planer slik at han kan delta på treninger nå i sluttspillet og bidra til å heve sparringen på disse. Dette blir bra, vi går spennende tider i møte.