Våre sommerprofiler: – Jeg gjør jo egentlig ikke så mye … – ØIF Arendal

Våre sommerprofiler: – Jeg gjør jo egentlig ikke så mye …

Gjennom sommeren skal vi la dere bli bedre kjent med noen av våre profiler. Hver uke skal en spiller presenteres, slik at du kan lære ham bedre å kjenne, både sportslig, privat og hva de tenker om fremtiden. Hva gjør egentlig Richard Lindström på fritiden?

Hva gjør egentlig en håndballspiller når han ikke driver egentrening, eller er på fellestrening med lagkameratene?

Nykommer Richard Lindström ble signert fra Nøtterøy allerede i april. Han tenker seg godt om da vi spør ham om hva han bruker fritiden til, og hvordan han er privat.

– Fritiden min, hva jeg gjør med den, sier han og grubler litt.

– Nei, vet du hva, jeg gjør egentlig ikke så mye. Jeg har jo ikke vært i Arendal så lenge heller. Utenom håndballen så sover jeg, eller så spiser jeg, melder han.

Men han forteller også at han har planer om å finne seg noe annet å gjøre utenom håndballen, for å få tiden til å gå, slik at dagene ikke blir for lange.

– Jeg tenker på å ta noen studier, om det går. Hvis ikke så vil jeg gjerne prøve å finne en jobb som jeg kan få til å passe med håndballsatsingen, forklarer han.

Når han sier at han stort sett bare spiser og sover når han ikke spiller håndball, så korrigerer han seg selv litt.

– Mye handler om å få best mulig restitusjon. Jeg bruker også å spille litt når det blir anledning til det, opplyser han.