ØIF Arendal Elite-Kolstad, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – ØIF Arendal

ØIF Arendal Elite-Kolstad, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Onsdag førstkommende møter ØIF Arendal Kolstad. Akkurat den kampen vil vise oss hvor langt vi har kommet i «omstillingen» etter en start på sesongen godt bak målsettingene.

Onsdagens kamp har Halloween som tema. Og på alle måter er det kanskje nettopp det vi kommer til å oppleve. Et skikkelig skummelt oppgjør i skikkelig skumle omgivelser. Både på og utenfor banen…

For hjemmelaget er ingenting annet enn seier godt nok. Det har de tre tapene innledningsvis i årets seriespill sørget for. Og når man møter til en kamp man «må» vinne, da er ikke Kolstad den motstanderen du ønsker deg på den andre siden av midtstreken.

Kamponsorer

På den annen side. Sånn årets sesong har startet er det ikke rom for mange feilskjær heller. Uansett motstander. Ja, kanskje aller minst mot de rivaler man håper man skal kjempe om medaljer mot. Så da er kanskje det å møte et så godt lag som Kolstad på hjemmebane nå en fantastisk mulighet.

For nå har både vi som klubb, spillere og trenere mulighet til å vise at vi er «tilbake» på sporet. Onsdagens kamp kan på alle måter være vendepunktet som gir oss den fantastiske muligheten å kunne kikke oppover på tabellen.

Onsdagens kamp har mulighetene i seg til å bli ØIF Arendals «comeback» i årets seriespill. Den som forteller at vi er til å regne med, helt, helt der oppe. At innledningen på årets sesong er et tilbakelagt kapittel.

Eneste måten å få dette med seg på, er å møte opp i Sparebanken Sør Amfi. Gjerne utkledd slik som Haloweentema inviterer til. For da spanderer både Agderposten, Atletica, Pizzabakeren og Maxis inngangsbillett på deg!