– Vi har troen på at vi kan «tukte» ØIF Arendal! – ØIF Arendal

– Vi har troen på at vi kan «tukte» ØIF Arendal!

Halden Topphåndballs trener Jan Thomas Lauritzen kommer ikke til Sparebanken Sør Amfi med lua i hånden. - Vi har tro på at vi kan "tukte" ØIF Arendal, sier han offensivt. Den sympatiske treneren gleder seg til oppgjøret.

– Vi gleder oss til å spille i fantastiske rammer i Arendal. Håndballkamp i Sør Amfi har blitt store saker. Og et flott arrangement i flotte rammer og med mye folk inspirer selvsagt hjemmelaget, men ikke bare dem. Slike rammer inspirerer også bortelaget.

Jan Thomas Laurtizen er sjenerøs i omtalen av «nye» Sparebanken Sør Amfi. Men han har ikke tenkt å la poengene bli igjen i Arendal.

– Vi har startet sesongen bra. En bra forsesong er etterfulgt av en grei inngang på serien. Og vi reiser til Arendal for å «tukte» hjemmelaget. 

Halden Topphåndball vant serieåpningen borte mot Haslum (26-28). Deretter ble det seier mot Kolstad hjemme (27-27). Sesongens eneste tap kom borte mot Drammen (33-24).  Laget henger også godt med i Norgesmesterskapet og i 1/8-dels finalen vasket de gulvet i Holtanhallen med FalkHorten (20-30). Halden er klare for kvartfinale som ØIF Arendal. Haldenserne skal møte Haslum på hjemmebane.

Om ØIF Arendal har han følgende å si.

– Det er et bra lag. Jevnt besatt på alle plasser. To mann i hver posisjon og laget har en bred og bra tropp. Skal vi ta med oss poeng fra Arendal må vi opp å prestere mot vårt maksimale nivå.

Og akkurat det har han lagt planer for.

– Vi satser på å finne matchformen til søndagens kamp. Vi tror at et godt forsvar, en god målvakt skal hjelpe oss. Vi må også stå godt mot ØIF Arendals 5-1 forsvar slik at de ikke får kontret på oss.

#LittBedreHverGangViMøtes