EUROPA: Sjokktap for Kiel – Elverum tapte mot Aalborg – ØIF Arendal

EUROPA: Sjokktap for Kiel – Elverum tapte mot Aalborg

Slovenske Celje stod for en håndballbombe av de sjeldne i kveldens runde i Champions League.

Elverum fikk det som ventet tøft, men kjempet bra og viste tidvis veldig godt spill, mot Mikkel Hansen og Aalborg i kveldens Champions League-fest i Terningen Arena. Aalborg vant det nordiske slaget, særlig takket være nevnte Hansen og hans samarbeid med Mads Hoxer (toppscorer med syv mål). Elverum spilte en god kamp mot det danske storlaget, men slet med å få ballen inn bak Aalborgs målvakt Simon Gade.
Stig-Tore Moen Nilsen ble toppscorer for Elverum med fem mål. Aalborg vant til slutt 33-25 i Terningen.

I Slovenia gikk derimot ikke som forventet blant bookmakerne i kveldens Champions League-runde.
Celje satt Harald Reinkind og Kiel på plasspå hjemmebane og vant . Slovenerne dro fra mot slutten av 1.omgang og gikk til pause med 17-14. Deretter så de seg aldri tilbake og holdt Kiel på en armlengdes avstand resten av kampen.
Slovnerne ledet 36-30 drøye fem minutter før slutt, men rotet ikke bort ledelsen og vant 38-36.
Kiel stilte uten Sander Sagosen, som fortsatt ikke er klar for spill etter ankeloperasjonen i sommer. Aleks Vlah var avgjørende for Celje med sine ti mål i kampen. Harald Reinkind scoret seks mål for Kiel, mens Patrick Wiencek satt inn ti mål for det tyske storlaget.

FC Porto møter Telekom Veszprém HC (Viaplay) klokken 20:45, mens Paris SG møter polske Orlen Wisla Plock klokken 20:45. Den kampen sendes på V Sport 1.