ERES: – Vi gjorde jobben, men til søndag må vi heve oss – ØIF Arendal
Ivan i full jubel etter redning Foto: May Elin Aunli

ERES: – Vi gjorde jobben, men til søndag må vi heve oss

Ivan Eres leverte en god kamp for ØIF Arendal i 36-25 seieren i 3.rundekampen mot Urædd onsdag kveld. Nå venter langt tøffere motstand søndag kveld.

Ivan Eres.
https://arendal.nth.webcore.no/2022/09/21/siste-dragos-toppscorer-oppskriftsmessig-avansement/

– Det tok litt tid å komme i gang, siden jeg ikke har stått i kamp på noen få kamper. Så jeg trengte litt tid for å finne meg til rette bakerst før jeg fant mitt rette energinivå. En helt grei kamp, men vi skulle ha vunnet mer, mener Ivan Eres etter kveldens NM-kamp.

Ikke klart
Det er ennå ikke klart hvilket lag ØIF Arendal møter i 4.runde i NM – to steg unna Final8-billetten i NM. Final8 arrangeres som kjent i Arendal i slutten av februar neste år. Det bryr verken Eres eller ØIF Arendal-spillerne seg mye om de neste dagene. For søndag venter Haslum – som ankommer Sparebanken Sør Amfi proppfulle av selvtillitt kommende søndag. Bæringene, som mange har spådd en tøff sesong i nedrykksstriden, slo noe overraskende Nærbø i forrige serierunde.
– Vi har fortsatt mange ting vi må jobbe nøye og mye med på trening fremover. Vi skal samtidig være fornøyd med å vinne, slik at vi får godfølelsen inn mot mer viktige kamper i seriespillet. Haslum kan være et vanskelig å slå. De viste oss i fjor i Sparebanken Sør Amfi at de kan være et vanskelig å slå. Vi må angripe kampen med fullt fokus og intensitet, avslutter en av onsdagens beste spillere for ØIF Arendal, Ivan Eres.

PS: Billetter til søndagens hjemmekamp i Rema 1000-ligaen mot Haslum kjøper du her eller i ØIF-appen.