BØRSEN: Matic eller Søndenå? – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: Matic eller Søndenå?

Mario Matic og Magnus Søndenå leverte varene mot Halden, men hvem får æren av full pott på spillerbørsen?

Magnus Søndenå var høyt og lavt mot Halden og ble belønnet med full pott av juryen. Han ble også kåret til banens beste spiller av arrangørjuryen.

Hvem var best av Mario Matic og Magnus Søndenå da ØIF Arendal slo Halden 32-28? Juryen var ikke i tvil.
– En fin revansje fra forrige kamp mot Halden, oppsummerte Magnus Søndenå etter seieren.

Magnus Søndenå får 5 poeng etter at han puttet 10 mål i søndagens eliteseriekamp. Både han og Mario Matic var i scoringshumør da Halden ble holdt på behørig avstand kampen gjennom. Mario Matic scoret 7 mål i en kamp som ØIF ledet 19-16 til pause. Mario Matic var som vanlig nest sist på en rekke ØIF-scoringer, men han fikk hard konkurranse om assisttittelen av Lars Jakobsen i kampen som ble spilt i Sparebanken Sør Amfi.
Jakobsen var dessuten god med «snapphansken», men nådde ikke opp da juryen skulle fordele poeng på spillerbørsen. Matic får 3 poeng.

2 poeng går til keeper Kristjan Jurisic. Jurisic vartet opp med syv redninger i hver omgang.

1 poeng går til William Fiala Gjermundnes. Fiala scoret 4 mål.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.