Amper stemning: Ligger under med to mål til pause – ØIF Arendal

Amper stemning: Ligger under med to mål til pause

ØIF Arendal lå under 9-16 etter 23 minutters spill, men en god sluttspurt før hvilen gjør at det står 15-17 til pause.

Kenny Ekman måtte roe ned egen målvakt, Joachim S. Christensen, tidlig i kampen.

ØIF Arendal, anført av en strålende opplagt Lars Jakobsen, og gjestene fra Sandefjord fulgte hverandre tett i første halvdel av omgangen. ØIF Arendal ledet 6-4 etter elleve minutters spill. Da hadde nevnte Jakobsen scoret fem av målene for hjemmelaget. Så våknet Runar og i særdeleshet Kenny Ekman og Runars danske målvakt Joachim S. Christensen. Ekman måtte roe ned egen målvakt, noe som ga gjestene blod på tann. Opptakten var at Christensen mente at ØIF Arendals skudd traff ham litt for nær ansiktet.

Runar utnyttet Christensens aggresivitet til det fulle og ledet 11-8 etter 17 minutters spill. I angrep florerte det tekniske feil blant ØIF Arendal-spillerne, noe som resulterte i at André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza måtte se seg nødt til å ta sin andre timout allerede etter 21 minutters spill. Da ledet Runar 15-9. Runar økte så til 16-9. ØIF Arendal hevet både innsats og prestasjoner mot slutten av omgangen og tok igjen fem av de syv målene som på sitt verste – sett med ØIF Arendal-øyne, var forskjellen mellom lagene i Sparebanken Sør Amfi. Ivan Eres bidro også til opphentingen de siste syv minuttene av omgangen.
Særlig Sondre Paulsens 14-17 redusering vitnet om at det ikke var viljen det sto på i førsteomgangen. Sander L. Simonsen løp deretter inn 15-17, noe som er pauseresultatet i Sparebanken Sør Amfi.

Andreomgang kan du se på Direktesport (krever abonnement).