NORGE: Drammen med liten smell, Elverum med blackout på tampen – ØIF Arendal

NORGE: Drammen med liten smell, Elverum med blackout på tampen

Drammen reddet ett poeng etter at Fjellhammer ledet 25-22 i Rema 1000-ligaen med tolv minutter igjen på tavla i Drammenshallen. I Slovenia rotet Elverum bort seieren mot Celje i Champions League.

Kristian Kjelling og Drammen spilte uavgjort hjemme mot Fjellhammer i Rema 1000-ligaen onsdag kveld.

Rema 1000-ligaen
Det skulle bli veldig jevnt i Drammenshallen onsdag kveld. Fjellhammer holdt vertene til 16-16 midtveis. I andre omgang ledet Fjellhammer som nevnt 25-22, men en god sluttspurt sørget for ett Drammen-poeng og 28-28.
Viktor Norberg, Sindre Aho og Ole-Henry Dahl satt inn fem mål hver for Kristian Kjellings menn. Alexander Mitrovic satt inn syv for Fjellhammer. Kampen var forøvrig Fjellhammers første etter at Kristian Bliznac og klubben skilte lag for kort tid siden.

I Sandefjord vant Runar oppskriftsmessig mot ØIF Arendal-spiller Jakob F. Lorentzen (utlån) og Sandnes. Runar hadde full kontroll på gjestene fra vest og ledet hele 21-10 til pause. Runar vant til slutt 39-27. Christoffer Rambo hadde en fin kveld i Runarhallen og satt inn ni mål. Henning Lea Knutsen satt inn seks mål for Dalibor Sedjaks menn. Jakob Falk Lorentzen satt inn fem mål for Sandnes i oppgjøret.

I Trondheim fortsatte Kolstad sin seiersrekke med å slå det andre formlaget i Rema 1000-ligaen, Bækkelaget, 31-23. Trønderne ledet 14-10 til pause. Magnus Gullerud, Simen Lyse, Sigvaldi Gudjonsson og Elias S. Thome satt inn fire hver for serielederen. Bækkelagets playmaker Peter Dahl Christensen satt inn ni mål for Oslo-laget. Bækkelaget spilte uten sin danske duo Jens Dolberg Plougstrup og Christoffer Langerhuus i oppgjøret.

Champions League
I kveldens runde i gruppespillet i Champions League spilte Elverum lenge en god kamp borte mot Celje i Slovenia. Laget fra Østerdalen lå under 15-13 til pause og tapte til slutt 29-26. Elverum ledet 26-23 drøye ti minutter før slutt, men derfra og ut ble det helsvart fremover. Mens vertene scoret seks maktet ikke Tobias Grøndahl & co og score en eneste gang. Dermed ble poengene igjen i Slovenia.
Stortalentet Aleks Vlah ble kampens store beholdning med storspill og 11 mål. Tobias Grøndahl satt inn fem mål for Elverum. For Elverum spilte målvakt Simon Mizera sin beste kamp for sesongen, uten at det hjalp på poengfangsten. Elverum og Celje ligger a poeng (2) i bunnen av gruppen.
Tidligere idag ble det også kjent at Stig-Tore Moen Nilsen ikke blir tilgjengelig for trener Børge Lund og Elverum resten av sesongen, ifølge Østlendingen.