TEMATRENING 16.12: – Fortsatt ledige plasser! – ØIF Arendal

TEMATRENING 16.12: – Fortsatt ledige plasser!

Fredag 16. desember avholdes neste tematrening med ØIF Arendal-spillerne som instruktører. Vær rask med å bestille plass, for i oktober ble det fulltegnet, råder Marianne Rasch Johnsen i ØIF Arendal. Og med på kjøpet får deltagerne hver sin familiebillett til Sørlandsduellen mellom ØIF Arendal og Kristiansand 21. desember.

ØIF Arendals strekspiller Aksel A. Strupstad var en ettertraktet mann etter tematreningen tidligere i høst.

Det er fortsatt ledige billetter til tematreningen 16. desember. Instruktørene står klare. Som forelder kan du benytte anledningen til å kjøpe inn julepresanger mens barna får en faglig, god trening, sier Marianne Rasch Johnsen i ØIF Arendal.

Utsolgt i oktober
Tematreningen i oktober var fullbooket. Derfor råder Rasch Johnsen foresatte til å være raske med å bestille plass til tematreningen 16. desember. Tematreningen er åpen for barn og unge født i perioden 2008-2012. Tema på treningen i desember vil være:

Kast/mottak
Finter
Skudd
Fysisk/koordinasjon
Småspill
Forsvarsteknikk
Keeperoppfølging

Tematreningen 16. desember koster 350 kroner. I prisen ligger også en familiebillett (2 barn + 2 voksne) til Sørlandsduellen og revansjeoppgjøret mot Kristiansand 21. desember.

Sjekk ut tematrening.no for praktisk påmelding og ytterligere informasjon. En perfekt førjulsgave til håndballspilleren i huset?