ENDELIG TEMATRENING IGJEN! – ØIF Arendal

ENDELIG TEMATRENING IGJEN!

Fredag 1.april ønsker ØIF Arendal endelig håndballspillere mellom 10-14-åringer velkommen til tematrening igjen!

-Nå er det endelig tid for tematrening igjen. I 2019 ble plassene raskt utsolgt. Vær rask, oppfordrer prosjektleder Marianne Rasch Johnsen.

Tematreningene er ufrivillig utsatt i flere omganger grunnet pandemien med tilhørende restriksjoner, men 1.april går startskuddet for gutter og jenter mellom 10-14 år på Agder.

Timeplan
I en typisk tematreningsøkt deles to-timersøkta opp i fem deler på fem stasjoner hvor spillerne rullerer. Tema er kast & mottak, finter, skudd og sperrespill. ØIF Arendals eliteseriespillere er instruktører.
– Man blir trent og får gode tips av spillere som Kristijan Jurisic, Mario Matic, Frederik Børm, Sondre Paulsen og resten av spillerne i ØIF Arendal, opplyser Rasch Johnsen.
Det faglige innholdet sys sammen og ledes av ØIF Arendal-trener Luka Panza. Før kroaten ble hentet til ØIF Arendal hadde han ansvaret for talentutviklingsarbeidet i storklubben Zagreb i Kroatia.

Tematrening.no
Tematreningene ble avholdt med stor suksess i 2019. I begynnelsen av desember i fjor inviterte ØIF Arendal til tre tematreninger på nyåret og nå i mars. Også disse ble stoppet grunnet smittevernsrestriksjoner. Rasch Johnsen opplyser at det har vært stor pågang fra tidligere deltakere og andre nysgjerrige håndballspillere om når tilbudet starter opp igjen.
– All påmelding og nødvending informasjon skjer på www.tematrening.no, sier Rasch Johnsen videre som også opplyser om at tematreningene er et svar på alle henvendelsene klubben får av klubber, trenere og spillere i regionen.
– Vi håper tilbudet igjen faller i smak og blir tatt godt imot. Etter tematreningene i 2019 var det ikke bare fornøyde spillere, men også fornøyde ØIF Arendal-spillere, forteller prosjektleder Marianne Rasch Johnsen.

Pris og påmelding
Temasamlingen 1.april koster kr. 490,- som inkluderer en fullspekket treningsøkt med våre profiler, t-skjorte og familiebillett til neste hjemmekamp.

Påmeldingsfrist 29.mars.


ØIF Arendal gleder seg til å bli kjent med deg!