Mye moro på tematrening! – ØIF Arendal

Mye moro på tematrening!

Det var over 100 påmeldte til årets første tematrening.

Årets første tematrening ble arrangert i Sparebanken Sør Amfi den 31. januar. Det var mange spente og energiske deltakere som sto klare for flere timer med håndballmoro.

– Det er veldig gøy å være her, vi lærer mye samtidig som vi får mange nye venner. Vi elsker Håndball! – Tine 12 år

Deltakerene ble delt opp i ulike grupper, ved forskjellige stasjoner rundt om i Sparebanken Sør Amfi. Her var det flere øvelser som skulle gjennomføres sammen med flere av ØIF Arendals A lagspillere. Øvelsene var å øve på spillsituasjoner, som forsvar og angrep samt tips og triks for å bli en bedre håndballspiller.

– Vi prøver å lære barna et triks eller to, men denne gangen var det veldig mange flinke deltakere, som allerede hadde god forståelse for spillet.

Ble man overrasket over nivået på deltakerne?

– Ja, vi syntes de var veldig flinke. Samtidig så har de mye å lære for å nå toppen, men her er det bra potensiale! Det å kunne gi tips og triks, betyr mye for oss og deltakerne. Det er kjekt å kunne lære bort til morgendagens håndball helter, svarer dagens «trenere».

Med unnagjort tematrening, så er det kampen mot FyllingenBergen som gjelder. Den kan du se i Sparebanken Sør Amfi 9. februar klokken 17:00.

Neste tematrening er den 25 Mars.

Bilde fra tematrening, 31 januar.