Fyllingen-kampen: Vinterfestival uansett vær! – ØIF Arendal

Fyllingen-kampen: Vinterfestival uansett vær!

Søndag 9. februar er det klart for den mest populære teamkampen for sesongen: VINTERFESTIVALEN. Og det er ingen grunn til å frykte mangel på snø. Det blir mange vinteraktiviteter, selv om snøen ikke skulle dukke opp!

– Vi garanterer mange spennende vinteraktiviteter, forteller arrangementssjef Per Carsten Michelsen. Han har med seg en hel stabel av frivillige dugnadsmedarbeidere og hverdagshelter for å gjennomføre den store dagen.

– Det blir selvsagt gratis inngang for alle på skøytebanen. Her er det skøyteaktiviteter og masse moro.

– Trygve Bringsverd kommer med «Bringsverdbakken», det vil si hoppbakken som heldigvis heller ikke trenger noe snø for å fungere.

Per Carsten og arrangementsgruppa er tydeligvis godt forberedt uansett om det kommer snø eller ikke frem til søndag den 9. februar. Da ØIF Arendal møter FyllingenBergen kl. 17.00 og hvor klubben arrangerer VINTERFESTIVAL i timene før.

– Bufetat/Fosterhjem.no stiller med hest og kjerre. Enn så lenge vet vi ikke om det blir kjerre med meier eller hjul. Det kommer selvsagt an på om det har lagt seg snø innen den dagen.

– Det blir også bålpanne brenning for dem som har lyst til å varme seg eller som har lyst på en grillpølse eller to. Alt sammen helt GRATIS for barna.!

Arrangementet eller VINTERFESTIVALEN om du vil, starter opp kl. 15.00 og holder på til kl. 16.45. Håndballkampen starter inne i Sparebanken Sør Amfi kl. 17.00. Og ØIF Arendal spanderer gratis inngang på alle som har deltatt på VINTERFESTIVALEN med sine barn/barnebarn! Både store og små.

– Dersom det skulle komme snø blir det flere aktiviteter. Da blir det både aking og egen liten langrennsløype for de som har lyst.

I pausen på selve håndballkampen blir det også fantastisk underholdning. Da kommer Bølgen dansestudio og skal fremføre dansen Frost.

Her kan du se hva Bølgen skal fremføre:

Bølgen dansestudio