Disse 7 spillerne tjener mest i håndballverden! – ØIF Arendal

Disse 7 spillerne tjener mest i håndballverden!

Danske hbold.dk mener å ha oversikten av de syv best betalte håndballspillerne i verden. På denne listen savner vi norske Sander Sagosen!

I følge samme nettsted er det en danske som havner på 7. plass og hele 3 dansker blant de 7 best betale håndballspillerne i verden.

7. Lasse Andersson – FC Barcelona

Lasse Andersson spiller for den spanske storklubben FC Barcelona. Han er 24 år, venstreback og playmaker. Han har spilt i Barca siden 2016.

Årslønn fra FC Barcelona: 350.000 euro

6. Niclas Ekberg – THW Kiel

Svenske Niclas Ekberg regjerer på listens 6.plass. Han er 30 år og spiller høyrekant. Siden 2012 har han spilt i tyske THW Kiel.

Årslønn fra THW Kiel 400.000 euro.

5. Cédric Sorhaindo – FC Barcelona

Franske Cédric Sorhaindo innehar femteplassen. Også han spiller for FC Barcelona og med et ikke ukjent spillernummer i den klubben, nummer 10.

Årslønn fra FC Barcelona: 450 000 euro

Les hele artiklen på hbold.dk her

4. Ferrán Solé – Fenix Toulouse

Den spanske landslagsspilleren, Ferrán Solé, ligger på fjerde plass. Den 26-årige høyrekanten spiller til daglig for franske Fenix Toulouse.

Årslønn fra Fenix Toulouse: 500 000 euro

3. Hans Lindberg – Füchse Berlin
Så er det nok en danske, Hans Lindberg, som inntar tredje plassen. Han spiller i Füchse Berlin og bekler høyrekanten. Lindberg har spilt for tyskerne siden 2016.

Årslønn fra Füchse Berlin: 650 000 euro

2. Nikola Karabatić – Paris Saint-Germain

Nikola Karabatić stikker av med sølvmedaljene hva gjelder månedlig lønnspåfyll. Den franske landslagsspiller spiller til daglig i PSG.

Han har spilt på det franske landslaget siden 2002, mens han har spilt for PSG siden 2015 etter en overgang fra FC Barcelona.

Årslønn fra PSG: 900 000 euro

1. Mikkel Hansen – Paris Saint-Germain

Mikkel Hansen topper lønnsadelen i internasjonal håndball!

31-årige Mikkel Hansen startet seniorkarrieren i Virum-Sorgenfri, før han gikk til GOG Svendborg. I 2008 reiset han til FC Barcelona, hvor han spilte til 2010. Da bar det tilbake til Danmark og AG København. Her spilte han i to år, før han reiste til PSG, som han altså har spilt for siden 2012.

Årslønn fra PSG: 1 500 000 euro

I tillegg til lønn spillerne har i klubb, kommer eventuelle utbetalinger fra landslag og samarbeidspartnere. Lønnsadelen er ikke stor i internasjonal håndball, men solide lønninger er det mulig å skaffe seg…

Tallene i denne saken er hentet fra det danske håndballmagasinet hbold.dk.

Hele artikler kan du lese her