Eirik Heia Pedersen er kaptein på ØIF Arendal. Han er optimist foran fire poengs kampen mot Kolstad onsdag.

Klokken 19.15 onsdag kveld er det avkast i Kolstad Arena. Det er en kamp begge lagene må vise seg fra sin beste side for å være med i toppen fortsatt. Åtte kamper gjenstår av sesongen og det er nå det virkelig vil spisse seg til…

Eirik, Josip og Martin…

ØIF-kapteinen trekker frem at dette er en kamp som er viktig for begge lagene. Det er tre poeng opp til trønderne på andreplass.

– Det er jo en fire poengs kamp. Kampen er like viktig for begge lagene. Og jeg tror også det er to lag som har trent bra i hele januar. Onsdag får vi se hvem kampen er mest viktig for, sier Heia Pedersen.

Kapteinen mener ØIF-guttene har hatt gode treningsøkter i hele januar. Det har vært hardt, men i de siste dagene har de sluppet opp litt.

– Jeg føler vi har sluppet opp så mye at vi kan levere en bra kamp. Det handler om å sette forsvaret, som det gjør i alle kamper, fremhever han. Vi tar med oss et stort overskudd inn i kampen. Det gjør at jeg tror dette kan blir veldig bra, legger han til.

Eirik Heia Pedersen i hjemmemøtet med Kolstad.

Kolstad har en solid målvakt i Eggen Rismark bakerst. I tillegg trekker Heia Pedersen frem at de ikke har det enkleste forsvaret å trenge gjennom.

– Kontringene får mye å si. De må utnyttes, konkluderer ØIFs kaptein og veteran.

Men hva tenker Heia Pedersen om de neste åtte kampene? Er det håp om å ta en ny medalje? Er det håp om å kunne hente de seks poengene det er opp til Elverum?
– Altså, vi må ta dette kamp for kamp. Målet er at vi skal bli bedre for hver kamp, og med det jobbe oss opp mot sluttspillet. Vi er nødt til å vinne noen kamper før det kan bli en realitet, sier han.

Kampen spilles onsdag 9. februar klokken 17:00 i Trondheim.
Den kan sees på Tv2 Sport 2.

Våre støttespillere