Mener alt ligger til rette for en god prestasjon – ØIF Arendal
Eirik Heia Pedersen på trening før kampen mot Kolstad.

Mener alt ligger til rette for en god prestasjon

Eirik Heia Pedersen er kaptein på ØIF Arendal. Han er optimist foran fire poengs kampen mot Kolstad onsdag.

Klokken 19.15 onsdag kveld er det avkast i Kolstad Arena. Det er en kamp begge lagene må vise seg fra sin beste side for å være med i toppen fortsatt. Åtte kamper gjenstår av sesongen og det er nå det virkelig vil spisse seg til…

Eirik, Josip og Martin…

ØIF-kapteinen trekker frem at dette er en kamp som er viktig for begge lagene. Det er tre poeng opp til trønderne på andreplass.

– Det er jo en fire poengs kamp. Kampen er like viktig for begge lagene. Og jeg tror også det er to lag som har trent bra i hele januar. Onsdag får vi se hvem kampen er mest viktig for, sier Heia Pedersen.

Kapteinen mener ØIF-guttene har hatt gode treningsøkter i hele januar. Det har vært hardt, men i de siste dagene har de sluppet opp litt.

– Jeg føler vi har sluppet opp så mye at vi kan levere en bra kamp. Det handler om å sette forsvaret, som det gjør i alle kamper, fremhever han. Vi tar med oss et stort overskudd inn i kampen. Det gjør at jeg tror dette kan blir veldig bra, legger han til.

Eirik Heia Pedersen i hjemmemøtet med Kolstad.

Kolstad har en solid målvakt i Eggen Rismark bakerst. I tillegg trekker Heia Pedersen frem at de ikke har det enkleste forsvaret å trenge gjennom.

– Kontringene får mye å si. De må utnyttes, konkluderer ØIFs kaptein og veteran.

Men hva tenker Heia Pedersen om de neste åtte kampene? Er det håp om å ta en ny medalje? Er det håp om å kunne hente de seks poengene det er opp til Elverum?
– Altså, vi må ta dette kamp for kamp. Målet er at vi skal bli bedre for hver kamp, og med det jobbe oss opp mot sluttspillet. Vi er nødt til å vinne noen kamper før det kan bli en realitet, sier han.

Kampen spilles onsdag 9. februar klokken 17:00 i Trondheim.
Den kan sees på Tv2 Sport 2.

Våre støttespillere