Ny dag, ny sponsor! – ØIF Arendal

Ny dag, ny sponsor!

Brødrene Jakobsen AS er siste tilskudd i ØIF Arendals sponsorfamilie!

– ØIF Arendal er viktig for oss i Brødrene Jakobsen AS. Vi er svært interessert i det sportslige og flotte arbeidet som blir gjort i og rundt klubben. Vi deler også mange av de samme verdiene som klubben står for. Dette er et samarbeid vi kun ser fordeler med, og ser frem til at være med på veien videre.

Hovedkalkulatør & Malemester, Anders M Møller og driftsjef Mats Syvertsen

Kort om Brødrene Jakobsen AS:

Gjennom mange år har Brødrene Jakobsen AS bygget erfaring og kunnskap som sikrer at du som kunde kan være trygg uansett hva slags oppussingsbehov du måtte ha. Vi strekker oss hele tiden etter å være kreative, og levere kvalitet og nøyaktighet i jobbene våre. 

Brødrene Jakobsen AS har oppdrag for det profesjonelle markedet, som entreprenører, byggmestere og offentlige bygg, bedrifter og private kunder. Vi ønsker alltid å levere våre tjenester innenfor de tidsrammer som er satt opp – til konkurransedyktige priser.

Besøksadresse:
Interiørgården Bark Silas vei 8
4876 Grimstad

Velkommen til Brødrene Jakobsen AS i ØIF Arendals sponsorfamilie.