Vi hedret noen av de viktigste i ØIF Arendal! (VIDEO) – ØIF Arendal

Vi hedret noen av de viktigste i ØIF Arendal! (VIDEO)

Det ble nylig avholdt dugnadsfest for noen av de viktigste i ØIF Arendal, nemlig de frivillige.

Hvert år holder ØIF Arendal dugnadsfest for de frivillige. I år var intet unntak. Sirka 80 feststemte frivillige, spillere, administrasjon og andre støttespillere tok turen til Arendals Bryggeri for å feire den viktige innsatsen.

I år var dugnadsfesten også satt til en «Semifinale kveld» for de norske guttene. Denne gangen skulle guttene spille mot Croatia. Det var knyttet stor spenning til kampen! Tross tap, så steg stemningen raskt etter kampslutt. I videoen under kan man få føle på den nervøse stemningen under kampen.

Video fra dugnadsfesten

Daglig Leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen var veldig fornøyd med arrangementet:

Gjennom kvelden fikk vi hyllet alle våre frivillige. Klubben er helt avhengig av hjelpen som de bidrar med, uten de frivillige hadde vi ikke hatt mulighet til å drive en klubb som ØIF Arendal. De er kort fortalt ekstremt viktig for oss!

– Vi vil også igjen takke Arendal Bryggeri for denne muligheten de gir oss, år etter år. Uten bryggeriet hadde vi ikke kunne arrangert et slikt viktig og fantastisk arrangement!