Varsler to nye signeringer! – ØIF Arendal

Varsler to nye signeringer!

ØIF Arendal har signert to nye spillere for sesongen som kommer! Men enn så lenge er det bare noen ytterst få som vet hvem som er signert!

Det begynner å flaske seg godt til når det gjelder neste sesongs spillerstall. I dag meldes det fra sportsavdelingen at to nye spillere er signert, men offentliggjøringen av hvem disse spillerne er… det kan komme til å drøye.

– I ØIF Arendal er vi alltid mest opptatt av de spillerne vi har i laget. Det er klubbens viktigste spillere. Allikevel er det klart at når vi har varslet en stor satsing i et helt nytt treningsregime, så må det også komme noen flere offensive signeringer som viser hvilke ambisjoner klubben har for fremtiden.

ØIF Arendal har tidligere varslet signering av årets linjespiller Aksel Andre Strupstad fra Bækkelaget og det danske stortalentet Mathias Larson i playmaker-rollen. Nå varsler man altså at ytterligere to nye signeringen til er på plass.

– Det ligger helt spesielle grunner til at vi ikke kan offentliggjøre dette pr. i dag, utover å varsle at signeringene er på plass. Det gir lave skuldre og trygghet for et kvalitetsløft for sesongene som kommer, skryter klubbens trener Luka Panza.

Les hva landslagstreneren mener om ØIF Arendals nysignering: ERLANDSEN: – Aksel er med på rekruttlandslaget fordi vi tror på ham

ØIF Arendal har analysert et utall håndballspillere gjennom flere hundre kamper i hele høst og vinter. Og klubben føler seg sikre på at de signeringene som er gjort vil, sammen med spillerne som allerede er i klubben, vil gi et solid løft inn i storsatsningen.

– Vi skal trenere mer, bedre og heve kvaliteten i alt vi gjør. Samtidig så får vi inn ny kompetanse som helt sikkert vil inspirere også sine nye lagkamerater. Det gleder vi oss til.

DANSK U-LANDSLAGSTRENER: – Mathias er en meget spennende playmaker

Men offentliggjøring av navn vil altså først komme på et senere tidspunkt.

– Det er etter ønsker fra spillerne og de klubbene de spiller i i dag. Så det er vi nødt til å respektere, forklarer Panza hemmelighetsfull. – Men vi kan love at signeringene holder en kvalitet som vil være med på å løfte laget!