B2B: Utenforskap i arbeidslivet – hva kan det lokale næringslivet bidra med? – ØIF Arendal

B2B: Utenforskap i arbeidslivet – hva kan det lokale næringslivet bidra med?

«Sammen mot Utenforskap i arbeidslivet – hvordan kan det lokale næringslivet bidra til positive endringer».

Gard-bygget i Arendal. Foto: Gard AS

Det er temaet når ØIF Arendal og sponsor Gard inviterer til julefrokost for B2B-nettverket i ØIF Arendal fredag morgen.

– Et viktig tema som vi håper flest mulig av våre medlemmer i B2B-nettverket ønsker å delta på. Programmet for samlingen er godt sydd sammen, mener kommersiell leder i ØIF Arendal, Trond Christoffersen som åpner julefrokosten sammen med Gards administrerende direktør Rolf-Thore Roppestad.
Chief Operating Officer i Gard, Lars Lislegard-Bækken, fylkesdirektør i NAV Øyvind Vedal, partner Hege Gabrielsen i PwC Consulting og prosjektleder Megan S. Strand i Welcome Hub Agder holder hver innlegg om tematikken. Frivillig i ØIF Arendal, Helge Parnemann, holder også innlegg. Det blir også paneldebatt og spørsmålsrunde.

Julefrokosten holdes i Gards lokaler.