B2B: – Dette samarbeidet er et vinn-vinn-prosjekt – ØIF Arendal

B2B: – Dette samarbeidet er et vinn-vinn-prosjekt

Restauranteier Sigmund Rose hos Castelle har inngått nok en samarbeidsavtale med ØIF Arendal. Rose beskriver samarbeidet som et vinn-vinn-prosjekt – for 10.året på rad!

– Først og fremst vil jeg rose det gode samarbeidet vi har hatt i mange år nå. Derfor ønsker jeg å fortsette dette samarbeidet også fremover, sier Sigmund Rose som har hendene fulle om dagen nå som julebordsesongen er i full gang.

Bredt samarbeid
Rose har flere restauranter i porteføljen, som Castelle, Nr. 1 Sportsbar, Blom og Arendal Catering. ØIF Arendal og Rose har for øvrig et tett samarbeid året gjennom, når små og store arrangement skal nytes med god mat. Rose disker også opp med riktig kampmat – på kampdag til – ØIF-spillerne. En tradisjon spillerne setter særlig stor pris på. Rose disker også ofte opp fra sin rikholdige meny når frivillige og andre deler av klubben settes pris på.
– Dette samarbeidet er et vinn-vinn-prosjekt som begge nyter godt av. Vi heier på ØIF Arendal og ønsker å bidra til at klubben og laget gjør oss og byen stolte. Derfor synes vi også at det er ekstra moro å både jobbe med og å være tett på klubben, sier en som vanlig travel Sigmund Rose.
Den nye avtalen gjør at Rose og hans restauranter har samarbeidet med ØIF Arendal i ti sesonger.
– Akkurat det er litt gøy. For gode vennskap og samarbeid varer, smiler og avslutter restauranteier Sigmund Rose.

Er du en ØIF-venn? Da bør det ikke være tvil om hvor årets julebord eller din neste middag ute bookes!

Vi gleder oss til fortsettelsen, Sigmund!