B2B: StS Fagstillas får nytt navn – NSE Fagstillas AS – ØIF Arendal

B2B: StS Fagstillas får nytt navn – NSE Fagstillas AS

ØIF Arendals mangeårige og trofaste samarbeidspartner går spennende i tider møte – med nye eiere og nytt navn.

NSE Fagstillas sine lokaler på Krøgenes.

STS Fagstillas AS ble etablert i 1889 og har siden 2006 vært lokalisert på Krøgenes i Arendal. Eierne i STS Fagstillas har nylig signert avtale om å selge aksjene i selskapet til NSE Gruppen AS. Nils Olaf Evensen blir med videre på eiersiden. Den nye eierkonstellasjonen gir også selskapet nytt navn, NSE Fagstillas AS, skriver NSE Fagstillas i en pressemelding.
NSE ble stiftet i 1990 og leverer tverrfaglige tjenester og løsninger innenfor overflatebehandling, industriell rengjøring og stillas. StS Fagstillas leverer innen ISO-tjenestene isolering, stillas og overflatebehandling. Selskapet leverer også kurstjenester. Kompetansen i de to selskapene passer derfor godt til hverandre, noe som gjør at StS Fagstillas vil passe fint inn i NSE sin konsernstruktur.

Ettersom de to selskapene levert tjenester for samme kunder i flere av de samme prosjektene, vil det derfor ikke bli merkbare endringer i videre drift i eksisterende prosjekter, står det i pressemeldingen. NSE Gruppen er lokalisert i Stavanger og har i dag 850 ansatte.

Vi ønsker vår samarbeidspartner lykke til med det spennende samarbeidet.